"Blank Canvas"

tiistai 29. toukokuuta 2012
Meidän makuuhuoneen nurkassa on tällainen vanha ikkuna odottamassa oikeaa paikkaansa. En vain keksi tälle juuri sitä oikeaa tarkoitusta, joten ajattelin pyytää teiltä apuja! :)
Ihan kaikilta teiltä, jotka tätä luette :)

 Ongelma on ehkä jopa siinä, että minulla itselläni on liian monta ideaa tälle. Joten ihan tuoreet ajatukset muilta saattaisikin auttaa. Kuten varmaan kuvastakin huomaa, vain toisessa ruudussa on tallella ikkunalasi. 
Joten miten on? Mitä tälle keksitään? :)


15 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Peilille ei käyttöä. Taulu miksei? Minkähänlainen taulu..?

   Poista
 2. Sinä kun olet taiteellinen niin maalaa taulu ja siinä olisi kehykset. Tai ota lapsista valokuva jossain maalais romanttisessa paikassa esim.siellä toisessa mummolassa. Teetä kuva ja suurennuta se ja taas olisi kivat kehykset kuvalle. Hei, sellainen kuva jossa lapset kurkistaa ikkunasta:)

  VastaaPoista
 3. Meillä laitoin sisustustarra-tekstin tuohon ikkunaan, ihan kiva niinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teksti olisi myös kiva! Mielessä olisikin jo teksti ja paikkakin sitten niille.. :)

   Poista
 4. Ihana tunnelma tässä kuvassa -herkän utuinen! Tuo pokahan on kaunis ihan noinkin, ilman mitään! Mutta siihen voisi sopia myös esim. mustavalkoiset kuvat lapsista. Joulun aikaan, tai miksei muutenkin, siihen voisi ripustaa jonkun hennon valosarjan.

  Tervetuloa vierailulle: http://lifeanddecoration1.blogspot.com/

  Kivaa viikkoa sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin se on, eikä sille liikaakaan haluaisi tehdä, ettei kärsi alkuperäinen ilme. Mustavalkoinen olisi kyllä paras vaihtoehto, jos kuvan laittaa.

   Poista
  2. Ja todellakin tulen vierailulle! :)

   Poista
 5. Kaunis se on tuollaisenakin! Mutta itsellä myös ajatus laittaa mustavalkokuvat lapsista tuollaiseen ikkunaan(joka varastossa odottaa..), joten sitä ehdottaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkokuvat saavat kyllä paljon kannatusta :) Siitä tulisi varmasti kaunis!

   Poista
 6. Mulla tuli kans mieleen heti nuo kuvat, peili ja sisustustarrat ku niitä oon nähny ja monella. Mut yhellä nettitutulla oli vanhat vinyylilevyt noissa..:) Kivan näkönen oli sekin..:) Ite laittaisin mustavalkoset tai seepianväriset kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, monella niitä olen itsekin nähnyt ja toisaalta haluaisi keksiä jotain erilaista. Tuota vinyylilevy-vaihtoehtoa en ole missään kyllä nähnyt! Varmasti kiva!

   Poista
 7. ihan vain tuollaisenaan seinälle tai jonkun lipaston/tason päälle, yksinkertainen on kaunista. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥