Reality check

maanantai 7. toukokuuta 2012
Lapsiperhe ja blogikuvat. On ilmiselvää, ettei meillä ole aina niin siistiä mitä kuvat kertovat. Itseasiassa meillä on harvoin niin siistiä. Ai miten sotkuista sitten? No tosi sotkuista :) Iltaisin lelut siivotaan ja yritetään pitää paikat puhtaana. Joka viikko siivotaan, sillä "puhtaushan on puoli ruokaa". Joskus siivotaan tai ainakin imuroidaan useamman kerran viikossa, mutta elämäntehtävää siitä ei tehdä.

Lyhyesti sanottuna; me elämme ja elämisen jäljet saa näkyä. Emme elä sitä varten, että kodin pitäisi näyttää joltain. Meidän parketti on todella naarmuinen. Entäs sitten? Siinähän vain näkyy elämä. Se ei ole missään nimessä välinpitämättömyyttä, vaan rento asenne ELÄMÄÄN :)

Suosittelen kyseistä elämänasennetta kaikille :)
Tässä shokkikuvia meidän sotkuista. Eikä nämä nyt edes ole niin kamalia.


Pyykkiä, pyykkiä, pyykkiä.. Ja näistä kertyy kuivana iso pino! ;)


Näettehän kuvassa perheen pienimmän sotkijan..?
KAIKKI KUNNIA NIILLE, JOTKA JAKSAVAT PITÄÄ KOTINSA SIISTINÄ AINA. 
Me vain käytetään enemmän aikaa siihen rentoiluun ;)

Stressitöntä viikkoa kaikille! ;)

10 kommenttia

 1. just näin.
  koti jossa ei mitään tehdä voi tietysti olla siisti, mutta viimeistään kun lapsia on enemmän kuin 1 alkaa niitä elämän jälkiä kotona olla - ja pitääkin! kotihan on koti eikä mikään näyttelytila!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olihan se vielä helpompaa yhden kanssa, vaikka meillä on aina joku paikka sotkuinen ;) Naulan kantaan: koti ei saa olla näyttelytila!

   Poista
 2. Niinhän se on, että koti on elämistä varten. Ja kun teilläkin on perussiistiä, niin pitäähän lelut ja pyykit välillä näkyäkin.
  En tiedä joko teillä on, mutta suosittelen kuivasrumpua, se on NIIN arjen pelastaja lapsiperheessä ja miksei myös muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen kyllä viimeaikoina alkanut harkitsemaan sitä kuivausrumpua. Ei olisi AINA ne pyykit kuivumassa ja viemässä tilaa. Tilaa ehkä löytyisi juuri ja juuri, mutta en haluaisi sellaista tilanviejää jo ahtaisiin tiloihin. Tornia ei ole mahdollista tehdä ilman muitakin muutoksia.. Sitten on vielä se sähkönkulutus, jota kulutetaan sähkölämmitteisessä talossa jo tarpeeksi muutenkin..

   Poista
 3. Ihan kuin meillä juurikin nyt :)! Kiva postaus :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle tunnustus, käyhän kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 5. Siisti koti on ankea asua! Tämä vanha sanonta pätee niin hyvin :) Kaiken jatkuvaan siivoukseen käytetyn ajan voi käyttää niin paljon paremminkin - vaikka touhuilemalla pikkuisten kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Se olikin jutun yksi pointti. Elämässä on niin paljon tärkeämpääkin.

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥