Uutta terassille

torstai 17. toukokuuta 2012
Huomaattekos, sata lukijaa täynnä! Aivan mahtavaa. Enpä olisi muutama kuukausi sitten uskonut, että näinkin moni kiinnostuisi blogistani. Ja mitä enemmän kiinnostusta blogiani kohtaan on, sitä enemmän haluan siihen panostaa :) Ja tämä on niin kiva harrastus!

Eräässä aiemmassa postauksessa haaveilin sellaisista industrial-jakkaroista. No nämähän ei ole lähellekään sellaisia, mutta ajatus sinne päin..! Nämä ovat Clas Ohlsonilta ja maksoivat peräti kympin kappale! Myynnissä on ollut näitä valkoisia, mustia ja ihan peltisiä maalaamattomia. Ja nämä ovat siis kukkajakkaroita, mutta kestävät istumisenkin. En ole vielä päättänyt miten nämä käytän nyt kesällä, mutta jos nämä säilyvät hyvin ulkona saattaa jatkokäyttöä löytyä jopa sisältä. Ovat ainakin uutena ihan siistejä. Olin jo ajatellut, etten näitä hankkisi mutta eräs lukijanikin näistä minua muistutti joten asia jäi mieleen pyörimään. Nämä olikin tosi hyvät!
Kaikki kesäkukat odottavat vielä kaupassa enkä muutenkaan ole vielä alkanut toteuttamaan ajatuksia terassin kesälookista. Eilen siirrettiin muutama terijoensalava uuteen paikkaan ja näyttäähän ne nyt hyvältä! Pitää vielä odottaa jonkin aikaa ja sitten leikata ne kesäkuosiin.


Eilen ei ollut vielä terijoensalavissakaan silmuja, nyt on! Mutta on vielä muuten melko ankean näköistä.
Tänään on tulossa mukava päivä! Kohta naapuriin rippijuhlille, sitten toiseen naapuriin illalliselle ja vielä Suomi-Usa peli illalla...! Kaikille mukavaa helatorstaita!

10 kommenttia

 1. Onpa kivat jakkarat, tuollainen on ehkä pakko hankkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Voisin kyllä itse ottaa myös yhden mustan!

   Poista
 2. Kylläpä on kivoja voi Clas Ohlsonin jakkarat! Sitähän vois itekin käydä muutaman tuollasen nappaamassa mukaansa :)
  Mä kävin ostamassa eilen ensimmäiset kesäkukat, kivasti tuli kesäntuntua terassille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä se kesä tulee viimeistään kukkasten myötä :)

   Poista
 3. Mulla on sama. Nälkä kasvaa syödessä ja mitä enemmän blogillani on lukijoita ja aika menee eteenpäin, sitä varmempi olen siitä, että tämä on mun juttu :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi mitä jakkaroita, Class Ohlsonilta löytää edullisesti vaikka mitä aarteita. Pitääkin mennä katsomaan löytyykö täältä. Kesäkukkia on täälläkin jo laiteltu ulos, lähinnä orvokkeja ja muratteja. Viikonloppuna olis tarkoitus mennä katsomaan hiukka lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en aiemmin ole kauheasti tutkinut kyseisen ketjun valikoimaa, mutta ehkä jatkossa enemmänkin :)

   Poista
 5. Tosi kivat tuolit! Ja ihana blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja KIITOS! :) On niin kivaa kuulla hyvää palautetta omasta blogistaan!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥