Työhuone

torstai 31. toukokuuta 2012
Työhuoneestakaan ette ole tainneet ennen nähdä kunnollisia kuvia. No laadukkaita kuvia ette nytkään taida saada, sillä kyllä tämä objektiivi on vähän kärsinyt.. Mutta siis, tässä kuvia työhuoneesta, joka on myös vierashuone ja miehen pelihuone :)

Huone on ollut vähän ongelmallinen, sillä huoneessa on melko isoja kalusteita. Kaikki ne tarvitaan eikä muuallakaan ole tilaa. Järjestys on vaihtunut välillä kuten taas eilen. Työpöytä on massiivinen ja se jossain vaiheessa kyllästytti minua kovasti. Se oli jonkin aikaa eri seinällä tässä huoneessa, jossa se ei näyttänyt niin isolta. Nyt kun olemme myyneet ylimääräisiä kalusteita pois, kiepautin huonekalut taas uusille paikoille. Pöytä palasi vanhaan paikkaansa ja kyllähän sen paikka on tuossa.


Sängyn voisi vaihtaa vuodesohvaan, mutta menköön vielä näin.


Lamppu on uusi hankinta. Se on Lamp Gustafin Larissa.
Peili sai valkoista maalia kehyksiin. Myös musta kävisi hyvin tähän huoneeseen, mutta sitten pitäisi olla muutkin valkoiset jutut mustia. Pöydässä on jo kolhuja ja naarmuja, mutta ne oikeastaan käyvätkin tähän pöytään. Pitäisiköhän nuo vetimet vaihtaa tai maalata mustaksi..?
Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Monilla on varmasti juhliakin tiedossa. Me lähdemme viikonlopuksi ystävien luokse kyläilemään ja palaillaan vasta ensi viikolla. 
Toivottavasti koko Suomessa ei sada..!

4 kommenttia

 1. Ainakin näin kuvissa huone ja sen kaulsteet näyttävät sopusuhtaisilta. Valkoinen peli antaa hyvin valoisuuden tunnetta huoneeseen. Pöydän vetimet sopivat mielestäni juuri tuollaisena, mustina ne ehkä "hukkuvat" taustaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Kyllä tämä nyt näyttää ihan kivalta :)
   Vetimien vaihtoa tai maalausta ajattelin siksi, että täällä ei ole enää mitään muuta tuon väristä. Toki se on ihan pikkujuttu ja ovat hyvä noinkin! Ja se on totta, että mustina ne ehkä hukkuisivat tuohon pöydän väriin.

   Poista
 2. Näyttää kyllä todella kivalta. Erityisesti tykkäsin peilistä ja lampusta. Kokonaisudessaan tunnelma on juuri sopiva työhuoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tunnelma on kyllä nyt kiva, sitä mitä halusinkin. Pieniä juttuja olisi vielä tehtävänä, kuten työtuolin hankinta.

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥