Olohuoneen syksyä

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

_MG_1154.jpg



Tyttären kanssa somistelimme olohuoneeseen uutta ilmettä. Mitään uutta emme ole hankkineet, vaan ihan vanhoilla jutuilla mentiin. Olohuone valmistautuu syksyn etenemiseen kynttilöillä ja paksummilla vilteillä. Pötkötelläänkö teidän kodissa iltaisin viltin alla? Vai alkaako aamut viltin alla kahvikupin kanssa? Meillä viltit ovat ehkä aamuisin kovimmassa käytössä kun lapset heräilevät ja katsovat Pikku Kakkosta :) Talven koittaessa tähän olkkariin voisi lisätä pari hopean hohtoista tyynyä ja vielä ainakin yhden taljan lisää. Ja uusille vilteillekin voisi olla tilausta.. :)



_MG_1135.jpg



Siirsimme Kartellin Bourgie valaisimen tuonne sohvan viereen, josta se on helppo laittaa päälle. Valo, joka tästä valaisimesta tulee on todella kaunis. Johtunee kirkkaasta akryylistä, mutta myös siitä että valon määrää saa säädeltyä himmentimen avulla. Tiesittekös muuten, että Bourgien varjostimen korkeutta saa säädettyä. Nyt laitoin ensimmäistä kertaa varjostimen keskikorkeudelle, kun se on nyt 2,5 vuotta ollut alimmalla tasolla. Korkeutta säädetään sellaisilla lisäpaloilla, jotka onneksi ovat pysyneet tallessa.



_MG_1142.jpg



_MG_1157.jpg



Jokunen aika sitten peitin tv-tason läpikuultavat lasiovet valkoisella dc-fix kalvolla. Kiinnitin kalvon lasioven takapuolelle, joten oven sävy on nyt hieman jopa vihertävä. Mutta uskon, että näin on parempi kuin valkoinen muovi ovien pinnassa. Viimeinkin ne tavarat ovat oikeasti tuolla piilossa ja koko tason ilme on paljon siistimpi.



_MG_1158.jpg



_MG_1165.jpg



_MG_1148.jpg



Olen muuten edelleenkin erittäin tyytyväinen noihin tummiin liukuväriverhoihin. Ne tuovat kivaa tunnelmaa ja kontrastia koko olohuoneeseen. Saavat melko varmasti olla koko talven ikkunoissa. Ne valkoiset tutut palaavat kuitenkin keväällä.



_MG_1134.jpg



Onkos teillä lukijoilla muuten postaustoiveita? Tämän hetkisessä arjessa menen aikalailla postaus kerrallaan, vaikka joitain aiheita mielessä onkin. Kaikki postausideat ovat oikein tervetulleita! :)



Mukavaa viikon jatkoa ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥