Valoa ja varjoja

tiistai 3. toukokuuta 2016
Minua on aina viehättänyt tällaiset auringon maalaamat heijastukset ja varjot. Voisin aina vain pysähtyä tuijottamaan näitä ilmestyksiä, mutta eihän ne monesti kauaa kestä. Ehkä siinä piileekin se viehätys, kun se on vain hetkellistä. Siksi olen nämäkin kuvat halunnut tallentaa muistikortille :)

Samalla tavalla ilta-aurinko luonnossa on upea näky. Se maalaa puut ja kaiken niin kultaiseksi. Harmittaa, kun terassillemme ei paista tuo kaunis ilta-aurinko. Sen edessä on liikaa puita. Tosin etupihan terassille ilta-aurinko hohtaa, mutta se ei ole oikein sellainen oleskelutila. Vai pitäisikö siitä sitten tehdä sellainen..? 

No joka tapauksessa tästä ihanuudesta pääsee taas nauttimaan kun ihana aurinko muistaa meitä läsnäolollaan koko ajan enemmän ja enemmän.
Siitä saa energiaakin ihan eri tavalla.

Blogin energiataso on tosin ollut aika matalalla viimeaikoina, mutta se johtuu hyvistä asioista. Minulla on paljon tekemistä..! Harjoittelu ja samaan aikaan sisustussuunnitelmien tekeminen ja näyttötutkintotyön valmistaminen. Ja elämä ♥ Onneksi nuo koulukiireet pitäisi helpottaa viikon sisään kun saan loppurutistuksen tehtyä ja näytön pois alta :)

2 kommenttia

  1. Tuttu tunne tuo hyvä kiire! Ihana mahtavaa on sanoa, että elämä tuntuu ihanalta <3 Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ihanaa kun sinäkin olet löytänyt sen tunteen ♥

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥