Aurinkolaseja ja kehyksiä Instrumentariumin mallistosta

lauantai 28. toukokuuta 2016
Postaus on toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa

No nyt on kesä jo niin hyvässä vauhdissa että aurinkolasit kulkee mukana joka paikkaan. Sen lisäksi että tyyli viimeistellään aurinkolaseilla, ovat ne myös tärkeä suoja silmille. Huhtikuussa ei vielä paistateltu auringossa hirveästi, mutta pääsimmepä sovittelemaan kauniita Solaris aurinkolaseja Bloggers Inspiration Day tapahtumassa Instrumentariumin pisteellä. Tuo kuvauspaikka hehkui kesäisissä väreissä, joten tunnelmaan oli helppo päästä :) 


Esillä oli värikäs ja eloisa Fuzion Step into the world -kehysmallisto, joka oli kyllä mieleenpainuva. Noilla kehyksillä vie takuulla kaikkien huomion eikä ihan jokaiselta löydy samanlaisia. Oikeastaan harmi, etten uskaltautunut niissä itseäni kuvauttamaan :) 


Solaris malliston aurinkolaseja sovittelimme senkin edestä ja tadaa, tässä tulos :) (Voi milloin mä opin olemaan kameran edessä..?) 


Valikoima oli todella kiva ja oman suosikin valinta vaikea. Tässäkin alla olevassa kuvassa meillä kaikilla on tosi kauniit aurinkolasit. Tämän kesän aurinkolasitrendeihin kuuluu mm. naisellisuus ja näyttävät yksityiskohdat. Tämän linkin takaa kannattaa käydä tutustumassa aurinkolasitrendeihin, siellä on todella kivasti esillä tämän kevään kuumimmat aurinkolasit :)


Viimeksi valitsin itselleni uusia aurinkolaseja viime syksynä ja edellisestä kerrasta oli kyllä aikaa. Kehyksien valinnassa meni pitkään, mutta mikä parasta, ammattilaiset auttavat ja neuvovat mielellään ja sanovat suoraan mikä malli käy asiakkaan kasvoille ja mikä ei. Se on minun paras vinkkini kaikille, anna ammattilaisen auttaa valinnassa. Silloinkin vierailin Instrumentariumilla ja sitä voin lämpimästi suositella muillekin :)

Ja siellä kannattaa vierailla nyt ihan erityisellä syyllä, sillä teille lukijoille on etukoodi FUZION jolla saatte -25 % alennuksen kaikista silmälaseista ja aurinkolaseista! Alennuksen saa sanomalla oston yhteydessä sanan FUZION.

Aurinkoista päivää! :)

Postauksen kuvat Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥