Upea pöytävalaisin, upea valo

torstai 12. toukokuuta 2016
Kaupallinen yhteistyö

Osa teistä ehkä muistaa vuoden takaisin postaukseni Taianomaisesta valaistuksesta? Ja osa teistä ehkä muistaa nähneensä mm. Habitaressa upean valaistusilmiön?  Jos et vielä tiennyt mistä Philips Hue sarjassa on kyse, tulet ihastumaan siihen. Ja oikeastaan tulet joka tapauksessa rakastumaan tähän kauniiseen pöytävalaisimeen, joka nyt vain on niin u p e a.


Aiemmasta postauksesta pääset siis tutustumaan Philips Hue älyvalaistukseen ja valonlähteisiin, joita voi liittää kodin aivan tavallisiin valaisimiin. Kyseessä on siis langattomassa verkossa toimiva älyvalaistus, jossa valon oikeanlaisen värin saa valita 16 miljoonasta väristä..! Lisäksi valon voimakkuutta pystyy himmentämään portaattomasti ja se tuo pientä arjen luksusta ihan tavallisinkiin valaisimiin. Valaistukselle on olemassa valmiita sovelluksia, joissa valaistuksen saa myös toiminnalliseksi. Se voi ilmoittaa esimerkiksi sähköpostin saapumisesta tai sillä voi ohjelmoida koko päivän valaistuksen. Sen voi asettaa "kotimieheksi" kun olet reissussa tai se voi herättää sinut aamuisin lempeästi.
 
Tässä postauksessa on esillä Philips Hue Beyond pöytävalaisin. Ihan parasta Huessa on se, että sillä saa säädettyä kaikkia valkoisen eri sävyjä, kylmästä lämpimään, mutta aivan ihania on kaikki värit. Arvatkaapa miten kiva on laittaa tunnelmavalot illanistujaisiin ja luoda ihan erityinen ilmapiiri..!Testailin valaisinta eri paikoissa ja se kävisi ihan loistavasti myös työpöydälle. Juuri nuo valkoisen eri sävyt ovat niin mahtava ominaisuus tähän käyttöön. Ja sitten kun työviikko on ohi ja viikonloppu alkaa, ei työhuoneenkaan tarvitse näyttää työhuoneelta vaan kivasti sisustetulta tilalta.

Tässä alla esimerkkikuva valojen ohjauksesta tabletilla. Tässä ylä- ja alapuolella näkyvissä kuvissa näkyy Beyond pöytävalaisimen kaksi eri valonlähdettä. Varjostimessa on siis kaksi valonlähdettä, joihin voi säätää erikseen tai vaikka käyttää vain toista.Paljon muuten puhutaan nykyään oikeanlaisesta valon väristä ja siitä miten se vaikuttaa mielialaan. Huelle on ihan loistava uusi sovellus, jossa voi asettaa Wake Up toiminnon. Jos laitat herätyskellon soimaan esimerkiksi klo 7, voit ajastaa Hue valaisimen syttymään hiljalleen, esimerkiksi puoli tuntia ennen herätystä.  
Tällä tavalla herätys on lempeä ja heräät virkeänä läpi vuoden, aivan kuin aina olisi kesäinen aamuaurinko herättämässä. Tämä ulkona vallitseva valoisuus ei nimittäin taas kovin kauan kestä.. ;)

 Meillä on haaveissa vielä laajentaa omaa kokoelmaa Philips Hue LightStrips+ valonauhalla ja Philips Hue Go valaisimella, jonka voisi ottaa esimerkiksi terassille paviljonkia valaisemaan. Se olisi muuten ihan täydellinen ratkaisu..! 

Monista ominaisuuksista on vaikea valita suosikkia, mutta ehdottomasti parasta Huessa on valon laatu. Se on aina juuri sellainen kuin haluat. Alla eniten käyttämäni valaistus; molemmissa valaisimissa sama valkoisen sävy.
Asunnon valaistus voi olla siis myös elämys ja suosittelenkin lämpimästi tutustumaan tähän valaisinjärjestelmään, sillä siinä on oikeasti hienoja ominaisuuksia.
 
 Philips Hue sarjaa voi ostaa esimerkiksi Philips Online Shopista 

Nyt valoisaa viikon jatkoa ♥

12 kommenttia

 1. Todella kaunis pöytävalaisin :) Ja aika hauska tuo valon värin muuttaminen ! Tosin itsellä olisi varmaan tylsästi aina tuo kirkas valkoinen valo päällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D No onhan se enimmän aikaa se valkoinen, mutta tuossa pöytävalaisimessa on kahden valonlähteen ansiosta kiva laittaa vaikka toiseen pieni ripaus väriä :)

   Poista
 2. Valaisin on todella upea! Osaisikohan sitä käyttää edes tuon kaikkia mahdollisuuksia..? Onneksi suunnittelussa on panostettu ulkonäköön noin paljon, tuo sopisi kyllä meidänkin pöydälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, ulkonäkö on kohdallaan..! Valaisinten käyttö on helppoa, mutta tosiaan ominaisuuksia on niin paljon että mekin olemme testanneet vasta pienen osan niistä.

   Poista
 3. Aivan mielettömän kaunis tuo valaisin 😍😍

  VastaaPoista
 4. On kyllä toosi kaunis valaisin ja mahtavat ominaisuudet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän ihastuu kyllä kaikki valaisinten ystävät. Ja tästä tuleva valo on niin upea ♥

   Poista
 5. Oli kyllä mahtavat valojutut, kun itse pääsi näkemään ne viime viikonloppuna. Ja nuo valaisimet kauniita. terkuin äiti<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nämä on kyllä näyttäviä yksityiskohtia :)

   Poista
 6. Upea, tyylikäs valaisin! Ihanaa viikonloppua! Upea muuten tuo sun uus profiilikuva <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥