Tikkuleipää välipalaksi..!

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kaupallinen yhteistyö

Aamupalat, välipalat ja iltapalat toistaa monesti samaa kaavaa, joten aina välillä on kiva muistaa lapsia vähän erikoisemmalla tavalla. Meillä on yksi suosikkitapa syödä leipiä, joten on kiva kertoa siitä nyt teillekin tämän Indiedaysin ja Vaasanin kampanjan muodossa. Sano se leivällä on tämän kampanjan teema ja siinä kerrotaan tunteista leivän muodossa. Meidän sanoma näissä leivissä on se, että myös ruokailuhetki voi olla hauska mutta tällä tavalla on minulle eräs toinenkin merkitys, joka herättää aina lämpimiä muistoja ja tunteita.



Lapsuudessani ihana Hilja-mummo teki meille lapsille aina "hiirenmurusia". Niitä tehtiin joskus muuten vaan, mutta niitä tehtiin erityisesti kotimatkalle, kun joskus illalla lähdettiin saunareissulta kotia kohti. Hiirenmuruset olivat juuri tällaisia leikattuja leipäpalasia, joissa oli voita päällä. Tuo muisto on jäänyt jotenkin niin ihanasti mieleen ja siitä tuli aina niin erityinen olo. Mummo halusi hemmotella meitä. Samalla tavalla lapset aina innostuvat näistä "tikkuleivistä". Onhan se nyt vaan niin paljon kivempaa syödä leivät cocktailtikuilla napsien (siitä nimi "tikkuleipä"). Tässä hetkessä se on lapsista hauskaa, mutta toivottavasti jonain päivänä se on myös kiva muisto lapsuudesta, jota jatketaan taas seuraavassa sukupolvessa. Yksinkertaiseen välipalaan sisältyy siis taikaa ja suuria tunteita ♥





Tällä välipalalla söimme Vaasan Taika Vaalea Täysjyvä leipää, joka oli maistui meille kaikille. Laktoosittomana se käy koko perheelle ja siitä saa runsaasti kuituja. Pikkuisten masut kun tarvitsevat hellyyttä, niin nämä leivät ovat siihen ihan omiaan. Mies sai ihan oman yllätystikkuleivän, kun hän oli tämän välipalan aikana potilaan roolissa. Edellisenä päivänä tehty polvileikkaus piti hänet aikalailla vuodepotilaana, joten tämä rakkaudella tehty leipälähetys lähti vuoteeseen syötäväksi ♥




 Teillä kaikilla on muuten mahdollisuus osallistua tähän kampanjaan! Instagramissa on käynnissä lukijakilpailu. @Vaasan_leipomot arpoo joka perjantai kaksi herkullista eväskoria. Osallistumisohjeet löydät tästä linkistä.






Joku ihan näinkin yksinkertainen tapa voi välittää sen viestin, että leipä on tarjoiltu ajatuksella ja tunteella. Leipä on tehty sinua varten. 

Leppoisaa sunnuntaita, huomioidaan toisiamme ♥

3 kommenttia

  1. Meidän mummu teki tuollaisia leivänpalasia ja ne olivat napuja.. :)

    VastaaPoista
  2. Ihania, hiiren murusia:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥