Kuulumisia

maanantai 16. toukokuuta 2016Huhhuh, saako jo hengittää? Viimeiset pari viikkoa ovat olleet kyllä melkoista selviytymistä ja työtä työn perään, joten olen niin iloinen että olemme tässä vaiheessa kevättä. Tällä viikolla viimeistelen työharjoittelujakson ja opintoihin liittyvät tehtävät, hoidan asiakastyöt loppuun, käymme tutustumassa eskariin ja sitten vietän kokonaisen lomaviikon. Minä olen oikeastaan aina vähän karttanut näitä "kiirekiirekiire" kirjoituksia, sillä oma tavoitteeni on että elämästä nautitaan aina, joka päivä, valittamatta. Ja nautin kyllä. Mutta viime viikkoihin mahtui miehen työtapaturma, siitä seurannut polvileikkaus, oma niskojen retkautus, näyttötutkintotilaisuus, asiakastyö, lasten synttärit, blogihommia jne jne. Joten tunnustan, että aika väsy on ollut. Ruuhkavuodet ovat tulleet todeksi. Vaikka koko sana hirvittää edelleenkin.

Tuon aika kamalan kiireputken kuitenkin pehmensi lauantai, jolloin vietimme esikoisemme 6-vuotis  ja kuopuksemme 2-vuotis synttäreitä. Juhlien järjestäminen vaati kyllä pienoisen ponnistamisen (kun mies oli polvensa kanssa täysin pois pelistä), mutta kaikki todellakin sen arvoista. Ihana kun talo täyttyi iloisista vieraista ja ihanista ystävistä. Ja hei, kakutkin tuoli leivottua ja todettua, että perinteisen täytekakun korvaaminen mutakakulla ja pavlovalla oli täydellinen ratkaisu. Helppoja ja näyttäviä kakkuja.

Sunnuntaina en sitten tehnyt yhtään mitään. Paitsi katsoin moooonta jaksoa lempiohjelmia, kun lapset leikki uusilla synttärilahjaksi saaduilla leluilla. Taisipa olla tytötkin väsyneitä, esikoinen nukahti sunnuntaina jo kuudelta :D Ja sitä ei ole tapahtunut - koskaan ennen.

No mutta, uusi viikko ja uudet haasteet. Tällä viikolla onkin paljon mielenkiintoista ohjelmaa tiedossa! Uusia ihmisiä, luentoja, uutta tietoa. Mutta myös haikeutta. Ensimmäinen opiskeluvuosi alkaa olla paketissa. Ja harjoittelujakso päättyy. Eli iloisia ja vähän haikeitakin hetkiä tiedossa. Elämää. 

Kuullaan taas ♥

6 kommenttia

 1. Herttaiset kakut. Onnea näin jälkikäteen. =)

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä herkulliselta. Onnea pikkuisille!

  VastaaPoista
 3. Onpa teillä ollut tapahtumia! Ihanat synttäriherkut ja mukavaa, että saitte juhlat vietettyä tapaturmasta huolimatta. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 4. Onpa sulla ollut hässäkkää! Synttärionnea vielä sinne <3 Tsemppiä tähän viikkoon <3

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä kaikille sinne. Ihanat juhlat olet järjestänyt<3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥