Tunnelmia sisustustauluilla

maanantai 23. toukokuuta 2016
Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa

Pari huonetta sai meillä aika mukavan ilmeen, kun pääsin stailaamaan ne Desenion tauluilla. Tiesin aika tarkkaan mitä tilaan ja mihin huoneisiin. Vaikka kyllä meinasi iskeä valinnan vaikeus, kun sitten selasin valikoimaa tarkemmin. Tässäpä tulee kaksi erilaista tilaa ja minun valintani.

Tumma seinä ja metallinhohtoinen maailmankartta - oli näkymä jonka olin nähnyt mielessäni jo pitkään. Ja siinä se nyt on toteutettuna.  
Aika maskuliininen stailaus, mutta tumma sisustus on myös tunnelmallinen. Enkä voinut olla laittamatta mukaan tuota karahvia, se jollain tavalla sopii tunnelmaan täydellisesti. Tilassa on myös iso musta työpöytä, joten maskuliinisuus jatkuu huoneessa. Onhan se mieheni työhuone.

Kaksi taulua pääsi vaatehuoneeseen ja niiden teema on valittu juuri huoneen mukaan. Koska korkkareita ei tule pidettyä esillä, vaikka kauniita ovatkin, näkyvät ne nyt taulun muodossa. Toisessa taulussa on kultainen teksti Fabulous, joka on aika kiva sana pukeutumishuoneeseen.Tähän huoneeseen olisi sopinut tosin niin monenlaiset kauniit julisteet. Esimerkiksi graafisten printtien parissa vietin tovin jos toisenkin, kun mietin valintojani.
Vaatehuone on toki myös mieheni vaatehuone, mutta hei onhan meillä aikamoinen naisvalta kun meitä on neljä ;) Joten vaatehuoneessa saa olla aika tyttömäinen tunnelma, eikö vaan? :)

8 kommenttia

 1. Kauniit valinnat olet tehnyt! Ja aikas ihana on tuo karahvi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karahvi on kaunis, mutta sillä on harmillisen vähän oikeaa käyttöä. Pitänee alkaa käyttää maljakkona :)

   Poista
 2. Taitaa tuo kartta,olla sama, joka on odottamut kehystä pari kuujautta :)Tänään ikean kehys on saapunut postin pisteeseen. Kivaltahan tuo näyttää, saa nähä miltä se meillä näyttää...Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Kamala mitä virheitä puhelimella kirjoittaessa, sorry...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään. Luin ihan sujuvasti ja piti oikein lukea uudelleen kun mainitsit virheistä :D :D

   Poista
 4. Kaunista on. Oon myös todella ihastunut tumman harmaan/ mustan ja kullan yhdistelmään. Tosi chic 👍

  VastaaPoista
 5. Upea tuo kultainen maailmankartta, sitä olen vähän meillekin miettinyt.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥