"Sisustuselementtejä"

lauantai 21. toukokuuta 2016Terveisiä vaan Hanna Sumarille, tässä nyt näitä uusia ja ehkä vähän turhia sisustuselementtejä ;) 

Sain keskiviikkona kunnian tutustua tuohon inspiroivaan ihmiseen, Hannaan. Mukaan siltä päivältä tarttui ihan mielettömän paljon uutta energiaa, inspiraatiota, virtaa ja intoa. Hän kiteytti puheissaan sellaisia asioita, jotka selvensivät omia ajatuksiani sisustajana. Tämä kevät on ollut ihan äärettömän kiireinen, joten paljon on myös opittu ja imetty tietoa. Jollain tapaa varmasti kaipasin juuri tällaista jäsennystä omiin ajatuksiin. Kuin pisteenä iin päälle, jotta ensimmäinen opiskeluvuosi on pulkassa.

Mutta vaikka jotkut "sisustuselementit" ovat turhia, Tom Dixonin messinkinen Etch nyt vain on niin kaunis ja ollut jo kauan haavelistalla. Samoin Muuton Silent maljakko. Ja nyt ne ovat tässä sulassa sovussa. Ja vaikka kynttiläkausi ei ole nyt kovimmillaan, on tuossa jo polteltu pari kertaa tuikkua. Ja miten upean kynttilänvalon tuo Etch antaakaan. Ei kai se voi olla turha kun tuottaa niin paljon iloa..? ;)

No, mutta tänään on tiedossa lisää inspiraatiota. Tänään saan oppia toiselta sisustuksen ammattilaiselta, siitä lisää myöhemmin...! Jännä päivä tiedossa! ♥


2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit ♥