Joululahjaideoita?

torstai 26. marraskuuta 2015


Tuo kuva ♥ hymyillyttää edelleen :) Vanha kuva, jossa keittiön ja olohuoneen välinen seinäkin on vielä pystyssä. Mutta sama meno lelujen kanssa on pysynyt ennallaan :D Leluja siis löytyy, mutta lisää on varmasti tulossa joulupukilta ja niitähän pienet lapset eniten odottavatkin. Meillä on miehen kanssa seitsemän kummilasta, siihen vielä pari muuta sukulaislasta ja omat lapset. Kaikki nuo kullanmurut ovat vielä siinä iässä, että joulun lahjatoiveet ovat pääasiassa leluja. Ajattelin kyllä kysellä vanhemmilta toiveita, mutta olisi myös kiva keksiä jotain millä voisi yllättää lahjan saaja. Jotain, mikä olisi aito yllätys eikä vain joulupukin kirjeen täydennys. Jotain mistä olisi ehkä jopa jotain hyötyä ja se kestäisi aikaa.

Tämän joulun paketit ovat siis vielä tässä vaiheessa, pelkkänä kysymysmerkkinä. 
Joten, olisin todella kiitollinen kaikista vinkeistä ja ideoista! Mitä hankkia joululahjaksi lapsille, joiden iät ovat yhdestä vuodesta yhdeksän vuotiaaseen?

Jos voin jotain tehdä vastapalveluksi, tässä linkki huomenna koittaviin Black Friday tarjouksiin joka voi auttaa aika monia joululahjahankinnoissa. Minun ja mieheni yhteinen aikainen joululahja on jo hankittu, uusi kaiutinjärjestelmä tuli eilen kotiin. Mutta ehkä tuolle rakkaalle puolisolle voi hankkia lisäksi pehmoiset sukat joulupakettiin ;)

Lahjojen antaminen rakkaille on ihanaa, mutta tärkeintä on kuitenkin se ilo joka lapsilla jouluna koittaa ♥

10 kommenttia

 1. Mä kans mietin mitä ostaisin! Siis jotain on merkattu lelulehdistä, mutta ne ovat vähän diipadaapaa ja tiedän, että niillä leikitään se sekunti. Ehkä joku elämyskokemus? Liput teatteriin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuo elämyskokemus onkin ihan hyvä idea.. ainakin isommille. Ehkäpä voisin viedä kummilapsia elokuviin ensi vuoden puolella ja antaisin liput lahjaksi :)

   Poista
 2. Itse teen kylläkin tilauksesta ystävän ystävän kolmelle tytölle keppihevoset joululahjoiksi. Ei varmasti saa kaupasta samanlaisia. Omalle lapselleni olen tehnyt noita keppareita muutenkin, joten tämän pian 10v neidin lahjalista onkin sitten itselle suuri avoin kysymys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, keppihevoset ovat varmasti suosittu lahja! Sitäkin voisi harkita :)

   Poista
 3. Miten on, ehtisitkö itse toteuttaa lahjoja? Silloin kun omat kummilapset olivat pienempiä, niin tein kaikille tyynynpäälliset persoonallisella runolla. Runoon sisältyi joku hassu juttu lapsesta. Joskus tein lahjoiksi tyynyliinoja iltarukouksilla. Painoin kangasväreillä enkeleitä, sydämiä tai tähtiä niihin. Nyt ajattelin tehdä pojalle pellavaiseen tyynynpäälliseen jonkun kivan tekstin ihan mustalla kangastussilla. Itsetehdyt lahjat ovat aina kuitenkin niitä persoonallisimpia. Niistä jää kiva muisto :) Meillä on myös 7 kummilasta. Nyt kun osa on jo tosi isoja, niin heidän kohdalla olen siirtynyt leffalippuihin jouluna ja satsaan enempi synttäreihin. Voin vielä heittää muitakin ideoita itsetehtyihin juttuihin jos sulla riittää aikaa tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis minusta olisi ihanaa antaa itsetehtyjä lahjoja..! Mutta en oikein tiedä onko aikaa toteuttaa ja mitä sitten tekisin. Mutta tuosta tuli kyllä mieleeni, että maalasinhan esimerkiksi sen yhden perhostaulun ja se voisi lähteä jollekin tytöistä.. hmm.. :)

   Poista
 4. Minullakin pää lyö tyhjää kummilasten lahjojen kanssa... Sitten kun ovat isompia, niin varmaan teen enemmän itse koruja. Nyt ovat vielä aika pieniä ja lelut ovat siksi varma valinta. Toisaalta niitä ärsyttää ostaa kun tietää että niitä varmasti on lapsilla jo ihan liikaakin... Ehkä jokin kiva kirja tai vanhemmille lapsille yhteistä aikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjat on muuten aina hyvä lahja! Niitä luetaan ainakin meillä päivittäin ja lapset oikeasti tykkää. Kirjoja siis pakettiin! Ainakin osaan paketeista :)

   Poista
 5. Itse suosin esim. lautapelejä, ( puuha ) kirjoja tai legoja, leluja joiden parissa aika kuluu. Jos lunta saadaan, olisi uusi hurja pyöreä liukuri tai minisukset tms. lapsesta kiva. Pehmeätkin paketit ovat mieluisia, jos niissä on joku lempihahmo, esim. Frozen ;) myös esim. Frozen, muumi tms. suihkushampoo on kiva äitistäkin. Itsekin toivon , ettei joulupukki tuo turhuuksia ;) Oma lapseni 4 v. sai lahjaksi ratsastustunnin ja oli siitä tosi mielissään. T. Taika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkkarit! Minisukset siis :) Ne oli muuten meistäkin hauskat lapsena. Niitäkö siis vielä löytää jostain? Pitääpä perehtyä! :) Ja tuo ratsastustunti on ollut kyllä ihan huikean hyvä lahja! Kiitos paljon ideoista :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥