Kuvissa koko olohuone

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Talvista sunnuntaita ♥ Oi että minä niin toivon, että tuo ihana lumi ei sula enää pois sillä on niin paljon valoisampaa. Siitä tuntuu saavan ihan uutta energiaa ja lähestyvä joulukin tuntuu todellisemmalta. Mutta silti, ihanko oikeasti siihen on enää nelisen viikkoa? Apua, pitänee alkaa hankkimaan joululahjoja.

Sisustus saa hiljalleen lisää talvisia juttuja ylleen. Viime postauksessa näkyikin jo yksi nurkka, tosin sitäkin jo muutin tuossa siivoilujen lomassa. Tykkään ilmeestä, mutta.. kovasti tekisi mieli vaihtaa kalusteita keveämpiin. Jos voisin nyt käyttää paljon rahaa sisustukseen, varmaan vaihtaisin kaikki kalusteet tästä olohuoneesta. Sohvat olisi sirommat, sohvapöytä keveämpi, tv-taso paljon pienempi ja matalampi, televisiokin lähtisi vaihtoon ja vaihtaisi paikkaa. Jotenkin osasin odottaa tätä muutoksen halua, kun niin pitkään olen ollut tyytyväinen olohuoneen ilmeeseen. Tyyli pysyisi ehdottomasti samanlaisena, tämä on se minun juttuni, ollut jo pitkään mutta se menisi astetta keveämmäksi. Turhamaista? Ehkä vähän :) Ja tämä on sellaista sisustajan haaveilua. Ehkä joku niistä toteutuu, ehkä ei.

Yksi askel keveyttä kohti on jo otettu, kun ne isot kaiuttimet lähtivät uuteen kotiin (jee!!). Ensi viikolla pitäisi tulla uudet sirommat kaiuttimet tilalle ja äänenlaadun pitäisi pysyä samana. Kirjoittelen niistä sitten kun ne on testattu onnistuneeksi hankinnaksi :)

Nyt pienin tyttö päiväunille ja isommat ulos, minulle yksi kuppi kahvia lisää (ja pieni hetki hiljaisuutta) ja siitä sitten itsekin ulos raikasta ilmaa haukkaamaan!

p.s. Vielä olisi kuun loppuun aikaa äänestää blogiani..! :) Sivupalkista löytyy timantin kuva, siitä eteenpäin :)

16 kommenttia

 1. Minä taas en vaihtaisi mitään, kaikki näyttää niin kauniilta ja harmoniselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo minäkin kyllä tykkään kokonaisuudesta, mutta joku päähänpinttymä on nyt tullut tiettyjen kalusteiden suhteen.. :D tai ihan vaan kyllästyminen ;)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää näinkin!! Todella kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan :) Tykkään kyllä itsekin, mutta oonkohan sitten jo kyllästynyt näihin kalusteisiin, mikä lie :D

   Poista
 3. Näyttää oikein hyvältä ja kauniilta! Niin selkeää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mukava kuulla että näyttää selkeältä! Se on tavoitteena :)

   Poista
 4. Voi kun osaisin sisustaa noin hallitusti, onkohan se edes sana jota etsin.. Kaikella tuntuu olevan oikea paikka ja kaikki on just, eikä vähän sinne päin, niin kuin meillä... Nyt alkaa suunnittelu sisustuksen selkeyttämiseksi ja epäkohtien korjaaminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos..! Ihana kuulla että näyttää hallitulta :) Tsemppiä hommaan! Vinkkinä annan, että laita kaikki pienesineet, tyynyt, viltit yms. pois esiltä ja sitten ala laittamaan niitä mieluisimpia paikoilleen. Ja jos selkeää on vailla, less is more ;)

   Poista
 5. Kaunista nytkin :) Mutta sisustajalla on aina mielessä jotain....

  Kivaa uutta viikkoa <3 Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja pus ♥ Niin on mielessä, nytkin toisella välilehdellä yhden verkkokaupan sivu auki... ;)

   Poista
 6. Kaunis ja kotoinen tunnelma. Oi että nuo tyynyt ja talja tuossa sohvalla on ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minulla ei vielä viime vuonna ollutkaan tuota tummaa taljaa ja se käykin hyvin noiden vanhojen tyynyjen pariksi! Sattumalta löysivät toisensa :)

   Poista
 7. Kivalta näyttää! Ihanat nuo peuratyynyt! Mukavaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä opiskeluun ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peuratyynyt oli kyllä hyvä löytö Halpa-Hallista viime vuonna :)

   Poista
 8. Ihanalta näyttää! <3 Ainahan meillä sisustajilla on jotain uutta haaveissa :D Mulla kans tökkii monikin asia tällä hetkellä olkkarissa, haluaisin mm. uuden tv-tason ja uusia seinäpintoja.. Saas nähä millon päästään näitä toteuttamaan. Mistä muuten toi teidän tv-taso on, ei muistu mieleen? Tuon tyypinen ollut juuri ajatuksissa :)

  Kivaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aina jotain tällaisia suunnitelmia mielessä :D Tuo tv-taso on kodin ykkösestä, ei taida löytyä enää. Jos jossain vaiheessa laitetaan myyntiin, pitää yrittää muistaa tarjota sinulle eka! :) Kivaa viikkoa sinnekin ♥

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥