Scandic Paasi

tiistai 3. marraskuuta 2015
  


Heipä hei! Tässäpä tulisi ensimmäinen postaus viime viikonlopun reissusta. Aloitetaan hotellista, joka oli tällä kertaa Scandic Paasi. Ensimmäisen yön meille tarjosi Scandic blogiyhteistyön merkeissä.

Hotelli on sisustettu hyvin erikoisella ja persoonallisella tyylillä ja Scandic Paasin nettisivuilla kerrotaankin näin: "Modernin ja persoonallisen Scandic Paasi -hotellin syntytarinan innoittajina ovat olleet alueella aikoinaan vaikuttaneet värikkäät tapahtumat ja persoonallisuudet. Tämä näkyy myös huoneiden värikkäissä ja leikkisissä yksityiskohdissa."

Sisustuksen ja teeman ymmärtää kyllä, kun katsoo tarkemmin ympärilleen. Yleisiin tiloihin sekä huoneisiin on tuotu esineitä ja julisteita, joista voi päätellä jotain historiasta. Persoonallisuus ja erikoinen tyyli näkyy ihan kaikessa huonekaluja ja pieniä yksityiskohtia myöten.

Yksi erityinen sisustuselementti jäi mieleen kauniina ja se on tuo alakerrassa sijainnut upea katto (postauksen neljäs kuva). Kerrassaan aivan upea.

Tulevissa postauksissa sitten sisältöä viikonlopun tapahtumista!
Kiitos Scandic majoituksesta ja ihanista aamiaisista :)

13 kommenttia

 1. Kivan näköinen hotelli ja mukava, kun saitte yhteistyötä hotskun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja taas on yksi uusi hotellituttavuus :)

   Poista
  2. Hei! Meistä oli kuva indiedaysin sivuilla, lasit päässä :) Saako kuva näkyä myös mun blogissa? Hyvä kuva meistä :)

   Poista
 2. Tuo hotelli oli tosi kivannäköinen ja -oloinen!
  Ihana oli tavata viikonloppuna. Toivottavasti taas pian nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin persoonallinen paikka ja sisustus huomiota herättävä. Nähdään me vielä ♥

   Poista
 3. Oli kyllä niin ihana nähdä <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ihan mahtavaa ku tällaisia tilaisuuksia on! Sainkin monelle blogille taas kasvot :)

   Poista
 4. Upeat kuvat olet postaukseen valinnut! Mulla on kuvat vielä kamerassa, meillä kun kone tilttasi taas kerran enkä saa niitä siirrettyä.. Ihana oli palata näiden otosten myötä viikonlopun tunnelmiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin aina kivaa palata näihin reissuihin ja tunnelmiin postauksissa, ehdottomasti yksi paras bloggaamisen puoli kun voi palata taaksepäin ja muistella kivoja tapahtumia :)

   Poista
 5. Upeat kuvat olet postaukseen valinnut! Mulla on kuvat vielä kamerassa, meillä kun kone tilttasi taas kerran enkä saa niitä siirrettyä.. Ihana oli palata näiden otosten myötä viikonlopun tunnelmiin <3

  VastaaPoista
 6. Minäkin olen ollut pariin otteeseen Skandic Paasissa, mutta hotellin sisustus ei vain ole auennut minulle. Mutta olisipa kiva olla mukana juhlissa. Ehkä ensi vuonna joukkomatkalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotellin sisustus poikkeaa kyllä muista hotelleista hyvin! Erikoinen, mutta hauska ja ihan hienosti toteutettu :) Ehkäpä ensi vuonna sitten porukalla liikkeelle, se olisikin hauskaa!

   Poista
 7. Voi miten hienon postauksen olet tehnyt ja ottanut aivan erilaisia kuvia kuin minä. Niin sitä vaan katsoo kaikkea aivan eri "silmin" :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥