Kohti modernimpaa sisustusta

maanantai 9. marraskuuta 2015
Minulla on unelma. Sellainen unelma, että vielä jonain päivänä rakennamme tai ostamme unelmien talon. Olen kyllä todennut (ja vieläkin olen sitä mieltä), että pienillä muutoksilla ja remonteilla olemme päässeet todella lähelle sitä unelmien taloa. Ilman että on tarvinnut jättää tätä taloa, johon on tullut jo tunneside. Syy miksi sitten edelleen unelmoin siitä "unelmien talosta" on se, että haluaisin talon olevan modernimpi kauttaaltaan. Myös ulkoa. Näitä asioita olen miettinyt jo todella kauan, mutta innostuin miettimään asiaa tarkemmin, kun Cuponation yhdessä Taloon.com sivuston kanssa pyysi minua kertomaan sisustushaaveistani.

Koska sisällä voi tehdä muutoksia aika helpostikin, olemme niitä pikkuhiljaa toteuttaneet. Nyt olen listannut ylös niitä juttuja, millä sisustuksen ilmettä voisi muuttaa vielä kevyesti, mutta merkittävästi.

1. Sisäovet. Meillä on todella perinteiset 3-peiliset sisäovet joka huoneessa. Olohuoneessa on saman sarjan pariovet, joiden yläosassa ruudulliset lasi-ikkunat. Erityisesti nuo pariovet haluaisin laittaa vaihtoon, sillä niillä on mielestäni suuri merkitys olohuoneen sisustuksessa. Muuttamalla ovet esimerkiksi näihin alla oleviin tyylikkäisiin ja moderneihin oviin, tulisi avoimesta olohuonetilasta astetta modernimpi.2. Ruskeat laatat. Takan edessä sekä eteisen lattiassa on ruskeat laatoitukset, jotka eivät enää miellytä. Ne menettelevät toki ja käyvät sävyltään parkettilattiaan, mutta siihen se sitten jääkin. Olen miettinyt uudelleen laatoitusta, mutta sitten keksin että laattojen päälle voisi valaa tällaisen sementtipohjaisen CASA Design lattiapinnoitteen. Ratkaisu olisi oikeasti helppo ja varmasti monta kertaa tyylikkäämpi.


3. Valaisimet. Hyvä valaistus on minulle todella tärkeää. Kun valoa tarvitaan, pitää valaisimien olla sellaisia että on oikeasti kirkasta ja valoisaa, eikä yhtään hämärää. Kun talossakin on neliöitä 150, tarvitaan aika paljon lamppujakin. Vaihtaisin kaikki eri paria olevat plafondit yms. näihin yksinkertaisiin ja tyylikkäisiin nykyaikaisiin plafondeihin, jotta valaisimien kokonaisuus olisi hillitty. Meillä muuten löytyy ennestään yksi Taloon.comista hankittu valaisin ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Toimituskin oli erittäin nopea.4. Yleismatot. Matot ovat meidän talossa sellainen "kesto-ongelma". Kookas koira saa matot monesti liikkeelle, rullalle ja monesti lopulta nuhjuiseksi, joten sopivien mattojen löytäminen on ollut oikeasti vaikeaa. Niiden pitäisi olla helposti puhdistettavia, paikallaan pysyviä, vesipestäviä ja lyhytnukkaisia. Ja ehdottomasti kauniita! Ja nyt taisin löytää yhden erittäin hyvän vaihtoehdon! Meille ottaisin heti tällaisia mattoja aulaan, kodinhoitohuoneeseen sekä takaoven läheisyyteen. Kaunis muotoilu on yhdistetty kestävään materiaaliin.Kun on paljon avointa tilaa, pitää kokonaisuuden olla hallittu. Näillä edellä mainituilla ratkaisuilla pääsisin jo todella pitkälle kodin yleisilmeen parantamisessa. Toivottavasti te muutkin saitte näistä vinkkejä ja inspiraatiota oman kodin laittamiseen! Cuponation tarjoaa muuten alennuskoodin Taloon.com verkkokauppaan, joka ehdottomasti kannattaa hyödyntää.

Tällaisia sisustushaaveita täällä. Saa nähdä miten tulevaisuus tuo tullessaan ja mikä on se unelmien talon kohtalo.. :)

Yhteistyössä: Cuponation
8 kommenttia

 1. Itsekään en asu unelmien talossa, vaikka vuosi sitten omamme ostettiin. Kompromissejä oli pakko tehdä, kun alue ratkaisi, johon halusimme eikä intoa isoille remonteille tällä haavaa ollut (entinen oli rintamamiestalo, jossa rempattiin tosi paljon). Ehkä sitten kun se lottovoitto tulee... Mutta tosi on, että pienillä jutuilla saa jo paljon aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siitä lottovoitosta haaveillessa voikin mielessä rakentaa sitä unelmien taloa :)

   Poista
 2. Haaveilu on parasta :)

  VastaaPoista
 3. Niin, haaveet eivät maksa mitään elleivät ne sitten toteudu:) teillä on niin ihana koti jo nyt <3 äitikkä

  VastaaPoista
 4. Matot on ongelma meilläkin, koirat tosiaan tuo haastetta sisustamiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kaikissa matoissa pitäisi olla kumipohja :D :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥