Bloggers Inspiration Day ja Gaalan juhlintaa

perjantai 6. marraskuuta 2015

 Viime viikonloppuna juhlittiin Helsingissä Indiedaysin järjestämissä tilaisuuksissa. Ensin päivätapahtumassa ja sitten illalla bloggaajien palkitsemistilaisuudessa. Oli kyllä ihana päästä mukaan, sillä sain tavata niin monta ihanaa kasvoa! Osa jo tuttuja ja osa uusia. Mielettömän ihania ihmisiä noiden blogien takana kuulkaa majailee :)
 

Päivä startattiin tietenkin isolla hotelliaamiaisella ja sen jälkeen suunnattiin Bloggers Inspiration Day -tapahtumaan. Valtavan ihanan puheensorinan ja riemukkaiden jälleennäkemisten saattelemana osallistuimme päivän ohjelmaan. Tapahtumassa tutustuttiin ihaniin makuihin ja kauniisiin asioihin, kuten Instrumentariumin uuteen mallistoon (siitä myöhemmin lisää) ja Vagabondin tulevan kevään mallistoon.
 Oman päiväni kohokohta oli päästä Biozellin pisteelle hiusmalliksi taitavan Heidi Kousan käsittelyyn. Hiukseni ovat oikeasti todella paksut enkä kykene niitä juuri itse laittamaan, joten oli mahtavaa päästä hiusmalliksi. Taisipa kampaajakin puhua jostain "ennätyspaksuista" hiuksista ;) (alla olevassa kuvassa kampaajan taitavissa käsissä on Lumimäellä blogin H)


Voitteko kuvitella, niin kiirettä piti koko ajan että minulla ei ole kunnollista kuvaa kampauksesta :D  Mutta näin ihanalta se näytti (jos saa selvää).

Päivätapahtuman jälkeen käännyttiin pikaisesti hotellin kautta etkoille upeaan loft asuntoon! Mintunmustaa blogia kirjoittava Silja Maaria avasi meille kauniin kotinsa ovet ja aikalailla mahtava joukko bloggaajia aloitti iltansa siellä. Kiitos kaikille naisille ♥

 Ilta jatkui hauskoissa merkeissä gaalassa ja jatkoilla. Jotenkin se vaan on niin hauskaa, että vaikka suurin osa illan seuralaisista oli tavallaan uusia tuttavuuksia, samaan aikaan tuntui että olisi ollut tutun ystäväporukan kanssa liikkeellä :)


15 kommenttia

 1. Niin kaunis tuo sun kampaus oli! <3 Ihana oli pitkästä aikaa tavata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kyllä oli! :) Oli ihana yllätys tavata taas ♥

   Poista
 2. Ihana postaus!! <3 Kivasti olit kerännyt tähän koko päivän tapahtumat yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavahan tätä päivää oli muistella :) Oli niin ikimuistoinen päivä ja reissu ♥

   Poista
 3. Kiitos vielä minunkin puolesta <3 Mullahan on pari kuvaa sinun kampauksesta, enkö muistanut lähettää sulle?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ♥ Et kai oo lähettänyt, pistähän tulemaan! :)

   Poista
 4. Oletpas sinä kaunis, ja hieno kampaus. On varmaan kuvista päätellenkin ollut teillä kaikilla kivaa. On se mukavaa välillä päästä vähän rentoutumaan. Hienoja kuvia ja kauniita ihmisiä.

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia! Sä olit niin kaunis ja upea kampaus kruunasi kokonaisuuden ♡

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat kuvat oot ottanut! Varsinkin tuo toka kuva on super kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S ♥ Tätä päivää on kyllä kiva muistella, keväällä sit uusiksi eikös vaan! :)

   Poista
 7. Kiitos ihanasta illasta, oli mahtavaa tavata <3 Ja toivottavasti nähdään pian uudestaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥