Upea kehysmallisto

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Ehkäpä jokunen teistä muistaa, että minähän vasta hankin itselleni silmälasit. Viime viikonlopun bloggaajatapahtumassa oli mahdollisuus sovitella Instrumentariumin upean Heritage Swarovski-malliston kaunokaisia ja täytyy kyllä sanoa, että mallisto on todella kaunis! Jokaisen kasvot löysivät nopeasti sopivat kehykset ja ne pukivat kaikkia oikein hienosti. Toiseksi viimeisen kuvan nappasin, kun kauniit Heli (Valkoista Harmoniaa) ja Jaana (My Life) etsivät sopivia kehyksiä. Muut kuvat ovat ammattikuvaajan ottamia. Alimmassa kuvassa minun ja kaimani lisäksi on kaunis ja aurinkoinen Laura (Heinässä Heiluvassa).

Itse ainakin olin yllättynyt siitä, että heti ensimmäiset näyttivät hyvältä minun kasvoilla. Kun ihan vasta olen käynyt läpi kymmeniä kehyksiä eri liikkeissä, täytyy todeta että jos tämä mallisto olisi tullut vastaan silloin ei päätöstä olisi tarvinnut kauaa miettiä. Voin siis lämpimästi suositella Instrumentariumia ja Heritage Swarovski mallistoa

Tästä pääset katsomaan ihanan fiilistelyvideon tältä samaiselta Instrun pisteeltä bloggaajapäivänä! Sieltä voi bongata muutaman tutun bloggaajan :)

Kuullaanpa taas! Tiedossa kausivaloilla koristelua ja omaa taidettani :)

10 kommenttia

 1. Ihanat kuvat teistä kaikista! Olipas kiva tavata ihan livenä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No niinpä, saa ihan uutta syvyyttä blogien seuraaminen, kun on tavannut kasvotusten :) Oli mukava tavata!

   Poista
 2. Kehykset olivat kyllä niin ihania! Oisin voinut valita varmasti vaikka kuinka monet kehykset itselleni. Postaus palautti kivasti taas mieleeni tapahtuman <3 Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 3. Tuntuu, että kaikille tosiaan on sopinut valitut kehykset tosi hyvin! Sullekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina ♥ En nyt muista kommentoinko mihinkään, mutta sinusta oli todella hyvät kuvat ♥♥

   Poista
 4. Kauniita friiduja <3 Ei yhtään Kelan tätejä! Ja kiitos....

  VastaaPoista
 5. Ihana sinä, kiitos <3 Blogien lukeminen vähän ollut jäässä tuon opiskelun vuoksi, nyt palailen lukemaan teidän postauksia :) Oli kyllä niin mukava päivä, kyllähän me pian yritetään taas nähdä, eikös niin?

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥