Taianomainen valaistus, Philips Hue

perjantai 12. kesäkuuta 2015
Valolla on uskomaton vaikutus. Keväällä lisääntyvä valo saa energiatasot nousemaan ja kesäyöt ovat taianomaisen valoisia. Syksyisin hämärä saa ihmiset tunnelmoimaan valoilla ja talvella valoa tarvitaan vuorokauden jokaisena tuntina.

Entä jos tuon valon voisi viedä ihan uudelle tasolle? Esimerkiksi näin.


 Pysähdy oikein miettimään. Entä jos voisit tuosta vain, muuttaa ympärillä olevan valon kirkkaasta himmeäksi, valkoisesta violetiksi? Aika taianomaista minun mielestäni.


 Monet haluavat tuoda kotiin pientä arjen luksusta. Minä olen yksi heistä. Koska koti on maailman tärkein paikka, haluan että se on myös kaunis paikka. Oikealla valaistuksella kodikkuus lisääntyy ja värin voi valita vaikka mielentilan mukaan.


Tunnelmaa voi luoda monilla asioilla, mutta on ihan eri asia lukea iltasatu lapsille yöpöydän valossa, kuin tässä satumaisessa valaistuksessa, jossa tarinatkin heräävät henkiin.


Jäätelöhetkestäkin voi tehdä ihan erityisen, kun valitsee tilaan oman lempivärinsä.


Ja kun alkaa siinä jäätelön lomassa miettimään vaikka tarinaa jääprinsessasta, voi valon vaihtaa hetkessä teemaan sopivaksi.


Oletko muuten joskus joutunut ostamaan uuden valonlähteen juuri ostamasi lisäksi, kun siinä ensimmäisessä oli täysin väärä valkoisen sävy? Entä jos voisit toteuttaa samalla valonlähteellä kaikki valkoisen sävyt ja vaihtaa sitä tunnelman ja tarpeen mukaan?


 Olen ihan aidosti innoissani ja samalla ihmeissäni. Kyseessä on Philips Hue älyvalaistus. Blogiyhteistyön merkeissä sain kotiimme kolme Philips Hue Led älylamppua sekä valoverkkoreitittimen. Ja voin vilpittömästi suositella järjestelmää teillekin! Näiden valojen myötä olen lumoutunut, ihastunut, inspiroitunut ja jälleen lumoutunut. Ja niin on koko perhe.


Järjestelmää ohjataan mobiililaitteesta, kuten tabletista tai älypuhelimesta. Mahdollisuuksia on paljon, mutta samalla käyttö on vaivatonta ja yksinkertaista. Älylamput toimivat täysin kuten normaalit valonlähteet, mutta ovat helposti muunnettavissa upeiksi valoelämyksiksi.


Palataanko vielä näihin tunnelmiin? 


Tai tähän omaan suosikkiini. Herkkään, tyttömäiseen, romanttiseen ja kutsuvaan vaaleanpunaiseen unelmaan.


Aika vakuuttavaa, eikö vain? Ja jotta vakuutut vielä lisää, kannattaa katsoa tämä erittäin taitavasti toteutettu video tästä linkistä. Vau -efekti on taattu :) Lisäksi tästä linkistä voit katsoa erilaisia ja kerrassaan upeita toteutuksia.

Philips Hue älyvalaistuksessa on valittavissa 16 miljoonaa (!) väriä ja järjestelmään voi liittää jopa 50 älylamppua. Valaistuksen voi ajastaa herättämään, himmenemään iltaa kohti, valoja voi hallita mistä vain ja voit säätää ne vaikka syttymään valmiiksi ennen kotiinpaluuta. Valaistusteho on välittömästi täysi, eikä lampun syttymistä tarvitse odotella. Erilaisilla lisäsovelluksilla valoihin saa upeita ohjelmia, joista on iloa ja myös hyötyä.

Tässä vielä linkki tuotesivuille, josta voit käydä lukemassa lisää tietoja.

Kiitos Philips yhteistyöstä, näillä valoilla on käyttöä tällaisen sisustelijan kotona. Ja taidetaanpa näitä hankkia meille lisääkin eri huoneisiin!

Aurinkoista viikonloppua! Ja jos ei aurinko paista, laitan sen paistamaan näillä valoilla :)

12 kommenttia

 1. Wauu, ja aivan upean näköistä!!! Tosi hienoja kuvia oot ottanut ja mikä ihana idea :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuvaaminen oli todella hauskaa ja olisin voinut kehitellä näistä vaikka minkälaisia ideoita! Tällainen älylamppu on kyllä loistava keksintö.

   Poista
 2. Vautsi, kylläpä näyttääkin upealta!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä älylamput ovat kyllä upea juttu, pitänee tosiaan hankkia näitä lisääkin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niinpä! :) Tuosta esittelyvideosta tuleekin niin hauskasti ilmi, että tähän nykyaikaan tarvitaankin jo jotain tällaista :)

   Poista
 4. Hauskan näköiset valot :) Tykkään itse eniten luonnonvalosta, mutta voisin kuvitella nämä hyvin esimerkiksi juhliin tunnelmanluojiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, näillä tunnelman luominen on helppoa ja siihen saa ihan erilaista syvyyttä. Itsekin pidän eniten luonnonvalosta ja kirkkaasta valaistuksesta, mutta näillä pääsee niin uusiin ulottuvuuksiin, että en osannut edes kuvitella :)

   Poista
 5. Ei voi muuta sanoa kuin WAU! Enpä ole aikasemmin kuullut tuollaisesta, mutta kiitos sinulle, että kerroit tästä aivan uskomattomasta keksinnöstä :)! Aion ehdottomasti tutkailla Hue-valaistusta tarkemmin, ja uskon että mieskin innostuisi tällaisista valoista täällä meilläkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä, olen iloinen että pääsin teille tästä kertomaan :) Usko pois, meilläkin mies oli ihan innoissaan näistä :)

   Poista
 6. Oho, aikasta magee juttu. Ne väärän väriset valot! Voi että ne ärsyttääkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä on hieno keksintö. Niinpä, sillä oikealla valolla kun nyt vaan on niin suuri merkitys! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥