Luontokuvausta kotiseuduilla

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015
Luonto tarjoaa aina kuvattavaa ja sitä voisi jatkaa tuntikausia. Luonnossa oleskelu muutenkin on niin rauhoittavaa ja puhdistavaa. Ne kaikki äänet ja tuoksut, värit ja muodot, ovat aina joka kerta aina yhtä hieno asia. Toisille hiljainen luonto on arkinen asia, toisille paikka jonka kokee vähän harvemmin.


Itse olen syntynyt Pohjois-Karjalassa ja rakastan sen muotoja, järviä, lampia, metsiä ja niiden monimuotoisuutta. Nykyinen kotipaikka sijaitsee sellaisilla lakeuksilla, että maaston tasaisuus ihmetyttää vieläkin. Toisaalta tylsä maasto on toisaalta ihan ainutlaatuinen. Kauas kantava näköala on mahdollinen ihan kodin liepeillä. 

Lähistöllä täällä kotona on vain pieniä tekolampia, joka vähän surettaa. Kaipaan järviä. Eikä sitä korvaa läheltä löytyvä meri, joka tuntuu enemmänkin vieraalta. Kotiseudulla käydessä pääsin hetkeksi Pielisen äärelle ja voi, olisin voinut jäädä niille sijoilleni. Jos vain sen oman kodin olisi saanut siirrettyä siihen viereen. Siitä en nimittäin ihan helpolla luovu ♥
Taas totean sen, minkä olen varmaan todennut edellistenkin ottamieni luontokuvien jälkeen. Tätä pitäisi tehdä paljon useammin. Luontokuvauksella vain on niin voimaannuttava vaikutus!

Kaunista viikkoa! Luonto ainakin tarjoaa kauneintaan..!

13 kommenttia

 1. Ihania kuvia, jotka saavat pysähtymään ja katsomaan niitä pidempään. ) Kiva tunnelma kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse haikailen takaisin tuohon järven rannalle ♥

   Poista
 2. Kauniita kuvia :) Meillä on järviä ja vaaroja, tule kylään <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia Jaana <3

  VastaaPoista
 4. Tosi hurmaavia kuvia. Luonnossa kameran kanssa kulkeminen on mahtavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin se on, vaikka luontoa on ihana tutkia muutenkin, saa se kameran kanssa ihan uudet ulottuvuudet.

   Poista
 5. Valtavan kauniita kuvia olet ottanut. Taitava sinä! Hyvää viikonlopun jatkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Eija ♥ Ihanaa viikonloppua sinnekin ♥

   Poista
 6. Rakastan luontoa, sen monimuotoisuutta <3. Näi aikuisena rakkaus luontoon ja sen kauneuteen on vain voimistunut - lapsesta asti olen tykännyt touhuta luonnossa, mutta vasta viime vuosina olen oikeasti havahtunut siihen, kuinka kauniita maisemia ja yksityiskohtia luonto tarjoaakaan.
  Itse olen asunut aina Etelä-Karjalassa, Saimaan äärellä. Nyt täällä Helsingissä asuessa huomaan kaipaavani kauniin sinistä järvimaisemaa. Meri on toki myös kaunis, mutta järvi on osa sielunmaisemaani, siitä ei vain pääse mihinkään.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥