Sinivalkoista

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015


Hiljalleen voi virittäytyä juhannuksen tunnelmiin. Sinivalkoisiin ajatuksiin ja kesäisiin hetkiin. Kesäinen ja lämmin sää tietenkin olisi ihan toivottavia asioita, mutta mielestäni juhannus tulee ilman niitäkin. Vaikka sataisi, on silti keskikesän juhla. Meillä juhannus menee ihan kotioloissa, kuten jo monena aikaisempanakin vuotena. Hyvää ruokaa, saunavastat, muurikkaletut, ulkona vietetty aika ja pitkälle valvottu yö. Niillä pääsee jo asian ytimeen :)Ja juuri soitettiin, että terassin uudet tuolit saapuvat huomenna! Jee!Näillä sinivalkoisilla kuvilla toivotan ihanaa juhannuksen odotusta ja vieläkin ihanampaa juhannusta ♥ Todennäköisesti blogi päivittyy jossain vaiheessa, ainakin kuvien muodossa :)

10 kommenttia

 1. Ihanaa juhannusta, kotona meilläkin sitä vietellään :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa juhannusta <3

  VastaaPoista
 3. Voi että tuo valkoinen sohva saa kateellisuuden puuskan minussa aikaiseksi. Meillä on tumma sohva jonka mieheni aikoinaan valitsi. Nyt haluaisin vaalean harmaan mutta eipä ole järkeä näin pian uusia täysin kelvollista sohvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :) Kyllä se on tarpeeksi hyvä syy, jos se ei miellytä ollenkaan ;) Laitat siihen nyt jonkun valkoisen päällisen oikein nätisti niin ehkä se mieskin tykästyy..? :)

   Poista
 4. Ihanaa ja rauhallista juhannusta <3 ! Oi vitsit, muurikkaletut kuulostavat kyllä niin herkulta - niitä on pakko saada tänä kesänä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ♥ Samoin sinne! Muurikkaletut kuuluu olennaisesti juhannukseen, mutta tulipa mieleen että muurikkapannua ei olla käytetty pitkään aikaan, liekkö ruosteessa.. :D Pitääpä huomenna heti tarkistaa!

   Poista
 5. Ihanaa juhannusta! Mekin vietetään juhannus kotona. Naapurissa käydään paljussa ja grillaamassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥