Pitsiä ja paljetteja

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015
Tiedättekö sen tunteen, kun löytää jotain kaunista joka tuntuu heti omalta? Minulle kävi lauantaina kaksi kertaa niin :) 

Ensimmäinen ihastus oli Oulun bloggarikirppiksellä Luumuttaren myyntipisteellä. Pitsinen unelma odotti minua siinä rekissä ja kotiutin sen 4 eurolla. Hinta oli kyllä kohdillaan, varsinkin kun olin etsinyt juuri jotain tällaista. 


 Toinen ihastumisen hetki koettiin erään kaupan laukkuosastolla. Pieni, paljettinen kesäpussukka roikkuu nyt omassa pukeutumishuoneessa, sillä eihän tällaista ihanuutta voinut jättää ostamatta. Tuonne mahtuu puhelin ja pankkikortti ja vielä varmasti jotain muutakin, joten tämä tulee olemaan monesti kesällä käytössä. Pitkän nauhan ansiosta pussukka on helppo kuljettaa mukana. 10 euron hinnalla toivottavasti paljetit pysyvät edes tämän kesän ;)Tällaisia kaunottaria sain siis viikonloppuna kotiini. Nyt vain odotellaan sitä kesää alkavaksi. Nyt ulkona on KYLMÄ.


5 kommenttia

 1. OI mitä ihanuuksia ostit. Luumuttaren pöydässä hulina olikin melkoinen. Itse ostin Sannalta haalarin joka hieman oli iso mutta kyllä se jo lauantai-iltana kaupungille lähtiessä sujahti päälle eikä mielestäni näyttänytkään liian isolta. Sen suurempia löytöjä en tällä kertaa itse tehnyt.
  Oli kiva nähdä pitkästä aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva nähdä! Harmi vaan kun taas niin pikaisesti vain nähtiin. Se haalarihan oli tosi kiva löytö! :)

   Poista
 2. Ihanat löydöt ja todellakin tiedän tunteen, kun löytää sen "oikean" :)): mä juuri ostin BIKBOK:lta uuden mekon ja se oli tosi kaunis ja isku heti :)

  VastaaPoista
 3. Ihaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................

  VastaaPoista
 4. Ihaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥