Erilainen postaus

tiistai 23. kesäkuuta 2015
Sisustusblogi saa hetkeksi vähän erilaiset piirteet. Arkikuvia ei hirveästi täällä yleensä nähdä, koska pidän tarkoituksella blogin sellaisena kuin se on, paikkana jossa voi unohtaa tiskit, siivoukset ja pyykit. Mutta samalla haluaisin, että täältä välittyisi aito ihminen ja koti, joten siksi nyt tavallista postausta siivittää erilaiset kuvat. Tätä postausta varten en siis ottanut yhtään kuvaa, vaan keräsin nämä muutamat tuolta tiedostojen joukosta :) Meidän arkihan on yleensä aika samanlaista. Ollaan kotona, tehdään perusjuttuja mutta aina taitaa olla jokin projekti käynnissä. Tällä hetkellä projekteja on käynnissä vähän liikaakin, mutta onneksi kaikki niistä ovat jo hyvällä mallilla :) Yksi projekti päättyi eilen, kun auton etsintä muuttui auton ostoksi. Eli nyt on syksyksi hyvä auto, jotta voi kurvailla koulua kohti. Niin ja niitä jäljellä olevia projekteja.. niitä on tällä hetkellä käynnissä kolme, jotka kaikki liittyvät rakentamiseen tai remontointiin. Huh.


Vaikka olemme aika touhukkaita, kaikki tehdään lasten ehdoilla. Välillä minulla kuitenkin on huono omatunto siitä, että arki on kiireistä. Pitäisi pystyä useammin pysähtymään lasten kanssa, vaikka sitä palapeliä tekemään. Kun näitä tällaisia projekteja on aika useasti. Välillä kun katsoo taaksepäin, huomaa miten paljon sitä on tehnytkään. Ja sitten ihmettelee, että miten sitä on ehtinyt.Onneksi olemme myös hyviä tekemään pieniä irtiottoja perheen kesken. Saatamme lähteä joskus reissuun lyhyelläkin varoitusajalla tai tehdä yllättäen jotain pientä kivaa, niistä hetkistä lapsetkin pitävät. Harvemmin ne irtiotot ovat reissuja, useammin sellaisia pieniä hetkiä kun päätetään vaikka tehdä pieni retki takapihalle.

Muutenkin meidän elämänohje on se, että elämä on tässä ja nyt. Pitää pystyä toteuttamaan asioita ja itseään nyt, eikä vasta "joskus tulevaisuudessa". Kun siitä tulevaisuudesta ei koskaan tiedä.Huumori kuuluu meidän perheeseen olennaisesti. Lapsetkin ovat sen oppineet :) Ja mielikuvitusta riittää, kuten tässä alla olevassa kuvassa. Happimaski on saanut uuden käyttötarkoituksen kypäränä, voi että kuinka tämä meitä naurattikaan..!


 Lapset ovat hyviä osoittamaan hellyyttä. Tämä ihana hetki piti äkkiä tallentaa muistiin, kun perheen pienin painaa päänsä koiran syliin ♥Tähän loppuun ajattelin sitten kirjoittaa, millainen minä olen. Ja huomaan sen olevan vaikeaa! Tavallaan tiedän ja tunnen itseni tarkalleen, mutta miten sen kertoo muille..?

Olen rauhallinen, rento, mukavuudenhaluinen, nautiskelija ja haaveilija, esteetikko ja kulinaristi. Samaan aikaan olen myös päämäärätietoinen, kärsivällinen ja periksiantamaton. Haaveilen suurista, mutta samalla rakastan kotiäitiyttä. Osaan olla myös kärsimätön ja joskus jopa hermostunut ;) Olen aina oma itseni, puhun paljon, mutta joissain tilanteissa vetäydyn mielelläni sivumpaan ja pysyn hiljaa.Sellainen minä kai olen. Varmasti tuohon olisi voinut lisätä paljon muutakin, mitähän sinä olisit siihen lisännyt?


12 kommenttia

 1. Ihana postaus! :) En voi kun yhtyä sanoihisi, olet ainakin todella oma itsesi ja iloinen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saikku ♥ Iloinen, tietenkin! Se kyllä kuvaa minua :)

   Poista
 2. Ihana postaus, kiva lukea teidän arjesta 😊

  VastaaPoista
 3. Olipa mukava postaus, elämänmakuinen ja aito. Ihanaa kun olet juuri oma itsesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija ♥ Se on kyllä tärkeää minulle, että tänne välittyy aito Jaana :)

   Poista
 4. Heippa Jaana! Olipa kiva postaus, arjen timanttejä täynnä <3
  Löysin tämän ihanan blogisi ihan äskettäin, tulin ja jäin :)
  Tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan mm.
  Turun saaristossa ja seurataan aikuiselle naiselle sopivaa
  muotia,

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana postaus. Näitä lisää kiitos.
  Itse havahdun viikottain miettimään samaa että enemmän pitäisi pysähtyä olemaan lasten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsitte! Näitä voisi tehdä useamminkin, blogi saa ihan erilaista syvyyttä tällaisilla "ei lavastetuilla" kuvilla :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥