Vuohenjuustotartaletit ja perjantai

perjantai 1. marraskuuta 2013


Siisti koti, ruusuja maljakossa, leivontaa, ystävien luona kyläilyä, lasten leikkiä, kynttilöiden sytyttelyä haudalla. Niistä oli tämä perjantai tehty. Ja nyt väsyttää! Lapset vielä nukkumaan ja sitten sohvalla rentoilua ♥

Siitä asti kun olin tämän vuohenjuustoherkun reseptin löytänyt, olen haaveillut sen tekemisestä. Filotaikinaa kun ei joka kaupasta löydy, ei sitä koskaan aiemmin muistanut ostaa. Nyt viimein kotiutin paketin taikinaa ja kyllä kannatti. Ai että! Niin mielettömän herkullista. Tämä on niitä herkkuja, jotka saa huokailemaan kerta toisensa jälkeen. Siis tietenkin jos tykkää vuohenjuusto. Pehmeästä täyteläisestä vuohenjuustosta. Ja rapeasta filotaikinasta. Makuelämys on valmis.

Tämäkin oli siis muutaman kappaleen kokeiluerä ja tehty vähän kiireessä, joten ulkonäkö ei ole ihan priima. Mutta maku oli! Taikinapaketissa oli melko paljon taikinaa, joten otin ja leikkasin veitsellä päästä sopivan palan tähän kokeiluun :)


Taas on muuten tullut sellainen kausi, että tekisi mieli karsia tavaroita oikein kunnolla. Tuntuu, että kaikki kaapit on ihan pullollaan. Tai siis niin ne onkin. Mutta sitten kun alan käymään niitä läpi, näyttää siltä ettei mitään ylimääräistä ole. Taitaa olla liikaa hamstraajan vikaa. Taidankin ajatella monesta tavarasta, että eihän sitä tiedä jos johonkin joskus tarvitsee. Vaikka kyllä meiltä on lähtenyt todella paljon tavaraa jo kiertoonkin. Pitää kuitenkin varata kirpparipöytä, jotta saisi tavaraa eteenpäin. Ja loput mitkä ei mene kaupaksi, veisin suoraan lahjoitukseen. Sounds like a plan. Sitten kun vielä saisi toteutettua :)

Hyvää viikonloppua kaikille. Minusta kun tuntuu, että tänä viikonloppuna voisi vähän harrastaa lasten valokuvausta. Ja miksei vähän sisustuskuvaustakin :)

6 kommenttia

 1. Kauniita kuvia bannerissasi! ja hyvää viikonloppua sinne ihanan rauhallisiin peltomaisemiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täällä on tänään kyllä todella harmaa keli..

   Poista
  2. Niin ja ajattelepa, noista ikkunoista näkyy tuttu talo :)

   Poista
 2. JOHANNA: taisin vahingossa poistaa kommenttisi! :(

  VastaaPoista
 3. Vuohenjuustosta en tiedä, kun en pidä sen mausta mutta kuoret vois popsia:) Muuten niin kauniita kuvia sinulla. Hyvät pyhät sinne <3

  VastaaPoista
 4. Oijoi, varmasti hyvää! Mä rakastan kaikkia juustoja, vuohenjuusto on ehdoton kaveri ruuanlaitossa!
  Mulla on myös pieni ahdistus nurkissa pyörivästä turhasta tavarasta, pitäisi päästä niistä eroon. Nyt vaan ei ole aikaa lähteä kirppikselle myymän, joten karsiminen saa odottaa ensi vuoteen. Sitten laitetaan taas vanha kierrätykseen! :)
  Kivaa pyhäinpäivää!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥