Huutokaupasta kotiutettu

maanantai 4. marraskuuta 2013

Pääsinpäs tuossa pyhäinpäivänä käymään huutokaupassa. Enkä ihan turhaan. Sillä siellä minua odotti tämä ylisöpö lipasto! Joka on tietenkin kuin tehty tyttöjen huoneeseen. Ja olinhan kyllä juuri sanonut miehellekin, että tytöt tarvitsevat jonkun lipaston. Toki tällainen ei ollut mielessä, mutta minkäs sille mahtaa kun jotain tällaista tulee vastaan :)

Lipastossa on näköjään kaksi maalikerrosta. Tai sitten vaaleanpunaisen alla on vain valkoinen pohjamaali. Maalipintaan on tullut kolhuja, mutta ihan kivalla tavalla. Jos alkaa häiritsemään, täytyy vaan aloittaa maalausprojekti. Tosin lipaston maalikerros tuntuu sen verran paksulta, että vanhat maalit pitäisi todennäköisesti poistaa. Tuskin sitten mikään helppo homma.Tyttöjen huone on ihan muutosvaiheessa muutenkin, kun se tulee jäämään remontin jalkoihin tässä jossain vaiheessa kunhan laajennusprojekti etenee. Ikkuna siirtyy toiselle seinälle ja seinäpinnat laitetaan uusiksi. Joten mikään ei oikein ole selvää tässä huoneessa. Mutta nyt olisikin aika tehdä suunnitelmaa. Ajattelin seiniksi ihan vaan valkoista maalipintaa, jotta värien sekamelska ei olisi niin paha tässä huoneessa. Nyt seinät ovat vaaleankeltaista tapettia.. ei hyvä minun mielestäni.

Säilytysjärjestelmää leluille pitäisi kyllä miettiä. Todennäköisesti huoneen korkeat kaapit lähtevät laajennusosaan, joten jokin isompi lipasto/hyllysysteemi pitäisi keksiä. Ideoita? Pitäisi varmaan etsiä inspiraatiokuvia netin ihmeellisestä maailmasta. Voin niitä sitten tännekin jakaa jos kiinnostaa? Ajatuksena olis laittaa myös jokin pieni työpöytä tänne, sillä se tulee varmaan jatkossa enemmänkin tarpeeseen tyttöjen kasvaessa.


Pikkuinen lipasto sai nyt sisälleen palapelit, pelit ja piirustusvälineet. 
Mukavaa alkanutta viikkoa!

12 kommenttia

 1. Ihanaa, vanhanajan romantiikkaa tytöille.

  VastaaPoista
 2. Hyvä kotiutus! Kivasti elämää nähneen näköinen :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niin oli ihana löytö, että onneksi voitin huudon :)

   Poista
 4. Oikein kiva lipasto . Kävitkö tuossa kylällä olleessa huutokaupassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siinä kävin. Alkais olemaan vaan täälläkin useammin noita huutokauppoja..! Joskus niitä tekee niin hyviä löytöjä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥