WC:n muutos - ennen ja jälkeen

maanantai 25. marraskuuta 2013

Jo pitkään olen haaveillut wc:n muutoksesta. Yhtenä päivänä ehdotin miehelle, että laitetaan nuo kalusteet myyntiin ja katsotaan miten käy. Töihinhän siinä piti alkaa, sillä kalusteille oli useampi kyselijä ja lopulta ne siis haettiinkin. Minulla ainakin silmä lepää ja olen enemmän kuin tyytyväinen! Tämä on juuri sitä mitä suunnittelinkin.


Uusi allaskaapisto löytyikin yllättävän helposti. Peiliä piti etsiä usemmasta paikasta, mutta viimein löytyi sellainen mitä haettiinkin. 


 Vielä on mietinnän alla, laitetaanko jatkotasot kaapiston molemmin puolin. Se toisi lisää tärkeää laskutilaa. Jatkot laitettaisiin samasta kiiltävästä valkoisesta tasosta, jota meillä on jo kodinhoitohuoneessa.


Laatikot ovat mukavan kokoiset ja tavarat ovat niistä helposti saatavilla. Allastaso on nyt ergonomisella korkeudella. Edellinen oli noin 7 cm alempana, joka tuntui kyllä epäergonomiselta.


Mitäpä tykkäätte muutoksesta? Alla on vielä se "ennen" kuva :) 
Vanhat kaapit olivat todella hyvässä kunnossa, mutta syitä vaihtoon olivat ergonomisuus, käytännöllisyys ja ihan vain makuasiat. Budjettikin pysyi todella maltillisena, sillä vanhoista saatiin mielestäni oikein sopiva hinta.
Värimaailma on hyvin simppeli nyt, joten väriä voi helposti tuoda pyyhkeillä. Mukavampi laittaakin nyt värikkäitä pyyhkeitä kun on selkeä pohja.

Kaikki muutokset tehtiin itse. Pieniä hidasteita tuli putkien kanssa, joihin piti laittaa jatkopalat sillä hanan paikka siirtyi enemmän oikealle. Mutta siitäkin minun taitava mieheni selvisi hienosti ♥


Heippa vaan vanha vessa :)

24 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Tässä tuli kyllä onnistuminen. Ja kyllä se muutos niin virkistää :)

   Poista
 2. Vau mikä muutos, tosi onnistunut!

  VastaaPoista
 3. Oih, tulipas hieno, kyllä kannatti rempata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kannatti :) Se aloituskynnys on vaan se vaikein ylitettävä, lopputulos palkitsee :)

   Poista
 4. Hei! Uusi lukija ilmoittautuu mukaan. Todella onnistunut WC:n ilmeen piristys!

  VastaaPoista
 5. Oi, kylläpä on onnistunut muutos. Täällä aikalailla samanlainen vanha ns minun wc, joka kans odottaa muutoksen tuulia. Aikalailla samantyylistä muutosta olen hakemassa.
  -päivi-

  VastaaPoista
 6. Upea muutos! Kyllä todellakin kannatti, tilassa on aivan erilainen tunnelma nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tunnelma kyllä muuttui tylsästä jopa houkuttelevaksi :) jos niin voi vessasta sanoa. On tuossa nyt mukavampi meikkailla :)

   Poista
 7. Todella vaikuttava muutos. Tykkään paljon enemmän uudesta wc:tänne. Vaikka vanhakin oli siisti ja ihan ok, niin on toi uusi vaan upea.ja toi peili...hyvää kannatti vähän etsiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vanha oli ok :) eihän se riitä :) Peili on kyllä upea, onneksi löytyi!

   Poista
 8. Mahtava muutos, maalasitko peilin , vai löytyikö se valmiina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peili löytyi onneksi valmiina. Jos ei olisi mustaa löytynyt, olisin sitten maalannut mustaksi. Eniten etsintää aiheutti peilin koko. Suurin osa tuon mallisista peileistä oli liian pieniä. Peili on K-Raudasta.

   Poista
 9. Näyttää tosi hyvältä! Tila raikastui kertaheitolla :)

  VastaaPoista
 10. 10+ arvoinen muutos! Lopputulos on todella kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko se on uskoa kun muutkin tykkää :) Kiitos ♥

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥