Lastenhuonesuunnitelmia

torstai 7. marraskuuta 2013
Kuten jo tuossa aiemmin mainitsin, on lastenhuone nyt täysin vaiheessa. Se tulee jäämään remontin jalkoihin tässä joskus, joten vielä ei kannata tehdä mitään. Paitsi tietenkin suunnitelmia :)
Yritin etsiä netistä valmiita ratkaisuja tai inspiraatiokuvia, mutta jotenkin tuntuu että nyt on niin vahva mielikuva tästä mitä haluaa ettei sopivia kuvia löytynyt alkuunkaan. Paras kuva on päässäni ja tässä siitä teille jonkinlainen luonnos :)Huoneen ikkuna tulee muuttumaan toiselle seinälle, joten se muuttaa muitakin juttuja. Sänky ei voi olla enää huoneen toisessa päädyssä. Huoneesta lähtee korkeat kaapit kokonaan pois, joten lelusäilytystä pitää miettiä uusiksi. Ensimmäinen ajatus oli, että oikeankokoiset laatikot olisi paras tehdä ihan itse. Laatikot voisi mieluiten olla pyörien päällä, jotta niiden liikuttelu olisi lapsillekin helppoa. Ja tarkoitus olisi, että ainakin yksi laatikko mahtuisi työtason alle säilytettäväksi. 

Työpöydälle tulisi leveyttä noin 280 cm, joten sen alle kyllä pitäisi mahtua lipastot ja ainakin yksi säilytyslaatikko jolloin tilaa jää vielä tuoleille. Ja sitten olisi tilaa piirtää, askarrella ja säilyttää kaikenlaisia pikkutytöille tärkeitä juttuja ♥


Ja tosiaan pitäisiköhän se sitten viimein hommata toisellekin tytölle oma Lou Lou Ghost? :)

 
Ja tietenkin huoneeseen jää tämä uusin söpöläinen, lipasto.
Ja todennäköisesti myös tämä hyväksi havaittu "Karkuteillä" taulu. Siinä on meidän lastenhuoneeseen niin sopivat värit.


4 kommenttia

 1. tuo lipasto on kyllä niin ihana... saa lahjottaa tähän "naapuriin" sen, jos kyllästyt :-) Ja jonkun aikaa olen jo miettinyt missä kohti tämä talo on, mutta nyt huomasin, missä on laajennus käynnissä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten hauskaa huomata, että joku oikeasti läheltä kommentoi! :) Heh. Täällä ollaan. Lipasto on ollut niin tyttöjenkin mieleen. Juuri sopiva pikku palapeleille ja piirustusvälineille :)

   Poista
 2. Kivan tuntuisia ja näköisiä suunnitelmia. Ja tottakait pitää toinen samanlainen tuoli hommata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee jossain vaiheessa sitten hankkia :) Kunpa pääsisi jo remontoimaan tuonkin huoneen.

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥