Lasipallot

keskiviikko 13. marraskuuta 2013
Alkaapa sitä tunnelmaa löytyä täältäkin, sillä ostin tuossa joku aika sitten Stockmannilta lasisen pallovalosarjan. Pallot pääsivät lipaston päälle, sillä siinä ne ovat turvassa ja antavat tähän kohti käytännöllistä valoa. Valo näissä palloissa on tosi kiva. Ei liian kirkas tai kylmä, mutta ei mitenkään kellertäväkään. Palloissa on myös enkelikuvitus. Sopivan hillitty kuitenkin. Saa nähdä miten kauan lasipallot säilyvät ehjänä. Hinta oli näille hyvä ja sinä päivänä sai vielä alennusta kausivaloista.

Olen kyllä haaveillut niistä valkoisista Happy Lights -palloista, mutta ovat sitten huomattavasti kalliimmat. Toki ne olisivat kestävämmät ja ymmärtääkseni niihin saa vaihdettua polttimot sekä pallot. Onko teillä niistä kokemusta? Ja koska pallovalot taitaa olla jonkinlainen hitti tällä hetkellä, oletko sinä jo hurahtanut tällaisiin?

Lipaston päällä on myös kesällä Tokmannin ale-korista löytynyt peura-aiheinen kaitaliina. Seinällä on yksi tuunattu taulu lisää. Live.

Mitenkäs paljon teitä kiinnostaa laajennusprojektin vaiheet? Jos yhtäkään kiinnostaa, voin laittaa kuviakin. Tällä hetkellä runko on pystyssä ja katto valmiina :) Lisäneliöt alkavat hahmottua. Voi että mä oon niin innoissani! Kun laajennus valmistuu, ei jokaisen huoneen tarvitse olla täynnä toimintoja. Esimerkiksi työhuoneen ei tarvitse olla samalla vierashuone. Voisikohan olla joskus niin, ettei olohuone olisi myös leikkihuone..? No ehkäpä se mun ekstra olkkari pysyy sitten rauhoitettuna..? I wish.

Mukavaa loppuviikkoa! Kohtahan se on jo taas viikonloppu :) Ja silloin "otetaan iisii" ;)

3 kommenttia

  1. Tosi kauniit ovat nuo lasisetkin pallovalot. Minä ostin ensimmäiset pallovaloni jo muutama vuosi sitten, jolloin ne eivät tainneet olla vielä ihan niin suuri hitti kun nyt. Ne ovat jotkut ihan perus Airamin valot ja olenkin kuolannut toisten blogeissa juurikin niitä Happy lights -valoja, jotka ainakin näyttävät tosi kivoilta.

    Kirjoittelehan ihmeessä laajennusprojektistanne. Aihe kiinnostaa varmasti monia! Mukavaa loppuviikkoa sinnekin!

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit nuo lasiset pallovalot!
    Laajennusprojektia on kyllä kiva seurata miten se edistyy :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥