Raksalta

keskiviikko 20. marraskuuta 2013
Tämä postaus on katsaus laajennuksen sisälle. Näissä kuvissa laajennus näyttää melko pieneltä, mutta eikös kaikki talot rakennusvaiheessa? Timpurit ovat todellakin osanneet asiansa ja kaikki on käynyt mukavan nopeasti. Lattia valetaan kuulemma ensi viikolla ja alun kuivumisen jälkeen päästään jo sisähommiin! Pisin aika tulee sitten tuosta lattian kokonaan kuivumisesta. 

Kuten kuvista näkyy, laajennuksessa on korotettu katto. Tulee sitä tilantuntua lisää :) 


Yllä: uusi takaoven paikka. Tästä mennään sitten terassille, joka rakennetaan ensi kesänä.
Alla: päädyssä on meidän tuleva makkari (16,5m2). Sänky tulee kapeiden ikkunoiden väliin.Yllä: makuuhuoneen nurkka
Alla: oleskelutilan pääty vanhaa rakennusta vastenAlla: näkymä nyt ovelta. Väliseinä tulee tietenkin vielä, mutta oviaukko makkariin säilyttää näkymän ikkunalle.


Teen vielä uusia postauksia laajennuksesta myöhemmin. Ulkoverhoilu on lähes valmis, mutta ikkunat eivät ole vielä paikallaan. Saisipa jo kantaa tavaroita uudelle puolelle :)

Postaus on tehty iPadilla, joten kuvat ovat sen mukaiset.

6 kommenttia

 1. Sehän on jo hyvällä mallilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja eikun lisää edistyy. Tulkaahan katsomaan :)

   Poista
 2. Ihanan iso makkari tulee teille! Meidän makkari on lähes 20 m2 myös. Aluksi se tuntui vähän liioitellunkin isolta, mutta käytössä on osoittautunut ihan mahtavaksi. Varsinkin, kun makkarissa on tällä hetkellä myös meidän 2,5-vuotiaan sänky ja pian sinne pitäisi tulla vielä yksi pinnasänky.. Odotan kyllä hetkeä, jolloin ylimääräiset sängyt saadaan meidän makkarista pois ja pääsen todella sisustamaan noita neliöitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihana saada ilmavuutta ympärille :) mekin nukutaan tällä hetkellä kymmenen neliön makkarissa, jossa on meidän parisängyn lisäksi lasten kerrossänky. Pakko oli muuttaa tytöt remppaan ajaksi meidän huoneeseen kun remppa on tyttöjen huoneen seinän takana.

   Poista
 3. ikkunasta hyvä katella, ku teijän laajennus etenee... :-) Ei tänne näy, ku kattoa ja vähä seinää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nyt ei se edistyminen enää näy ulkoa käsin, kun ulkoa on nyt valmista :) sitte näkyy blogissa sisäpuolta kun alkaa lähestyä valmista. Eli ainakin pari kuukautta vielä..

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥