Pääsisäänkäynti

tiistai 12. kesäkuuta 2012
Tässä kuvia meidän pääsisäänkäynnistä. Etupihan terassille paistaa aurinko aikaisin aamulla ja seuraavaksi sitten illalla. Ilta-aurinko on ihana! Valoa ilman paahdetta :)






Aurinkoista viikkoa!

14 kommenttia

  1. Ihanalta näyttää. Mutta tiiätkö mitä, et haluais myydä mulle nuita kahta valkoista puista tuolia? Meillä on kaks ja tarvisin kaks niitä lisää, mutta niitä ei löydy mistään kaupasta enää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoinkin sinun postauksesta, että taitaa olla samanlaiset :) Tykkään näistä iteki niin paljon, että enpä taida raskia myydä. Nämä meidän tuolit olis myös maalin tarpeessa.. Toivottavasti vielä löytyy sinullekin lisää näitä :)

      Löytyykö muilta lukijoilta Johannalle tuoleja? :)

      Poista
  2. Kivan näköistä, kauniiksi olet laittanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan simppeliä. Ja kaikki taisi löytyä jo varastosta, ei tarvinnut hankkia tänä vuonna muuta kuin kukat.. :)

      Poista
  3. Ihana, kutsuva sisäänkäynti! Teidän talo näyttää aika samanväriseltä kuin meidän vastamaalattu talomme :) Ja mulla myös tuollaiset tuolit, mutta joskus aikoinaan petsasin ne ruskeiksi ja nyt vähän harmittaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No ei muuta ku hiomaan ja maalaamaan. Kai sen saisi vielä niin onnistumaan? Toki kyllähän se petsi tahtoo maalin läpi tulla helposti.

      Poista
  4. Todella kaunista. Sinä se olet taitava sisutamaan noita terasseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vau kiitos kohteliaisuudesta! Ihan oman makuni mukaan niitä olen laittanut :) Kivaa, että muutkin tykkää!

      Poista
  5. Tosi kaunista!!!
    Pakko varmaan lähteä itsekkin kukkaostoksille, kun aurinkokin paistaa:)

    VastaaPoista
  6. Voi kun hienon näköistä! Todella kutsuva sisäänkäynti. Ja kertakaikkisen upeasti kukkii nuo amppelikukat. Kyllä minunkin parvekekukat vielä tuosta innostuvat, hoppas så... :D Aurinkoista kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Kyllä ne siitä innostuu! Ainakin jos muistaa välillä vähän lannoittaakin. Ja näiden kyseisten amppelien salaisuus taitaa olla se, että nämä on hankittu puutarhalta.. Aurinkoista kesää sinne Pinkkiin työhuoneeseenkin :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥