Tein sen taas..

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012
nimittäin vaihdoin olohuoneessa järjestystä! Luulin jo itsekin, että kaikki mahdollinen on kokeiltu.  Mutta vielä löytyi kelpo järjestys :) 
Olin siis aina ajatellut, että ikkunoiden eteen en halua mitään liikaa. Tai ainakin se olisi se ihannetilanne. Siksi sohvaakaan ei ole koskaan siihen kokeiltu. No nyt kuitenkin siivotessa ajattelin, että samapa tuo on kokeilla. Tarvitsi kuitenkin vain vaihtaa sohvan ja nojatuolin paikkaa.. No tässä tämä nyt on eikä ole yhtään hullumpi..! Vai mitäpä olette mieltä?


Nojatuolinurkkaus näyttää vähän keskeneräiseltä, sillä tuohon toiselle puolelle jää vähän tyhjää tilaa. Toisaalta siihen voi työntää tarvittaessa tuon rahin, mutta olisi minulla siihen ihan oikea ideakin. Voisi hankkia jonkun ihanan jalkalampun tuohon nurkkaan ja pikkupöytä menisi toiselle puolelle tuolia. Ja Bourgie jonnekin uuteen paikkaan. Mutta nyt saa sisustushankinnat jäädä, säästetään rahat johonkin muuhun! :)


Ei tuo nyt niin pahasti peitä ikkunaa, vaikka luulin niin.
Mukavaa tulevaa Juhannusviikkoa teille! Ehkä jotain pieniä postauksia teen, mutta loppuviikon vietän ihan mökkeilyn merkeissä. Ajatelkaa; mökki, järvi, koivut, ystävät, kotiseutumaisemat, kesä ja muutenkin rento lomafiilis! Voiko parempaa enää olla :)

4 kommenttia

 1. Kivalta näyttää tämä järjestys eikä mitenkään silmiinpistävästi sohvakaan peitä ikkunaa. Mites hei, jos tuota nojatuolia siirtäisi pikkusen makkarin ovea kohti, esim. tuohon taulun alle, niin ei jäisi tyhjää tilaa eikä tarvitsisi myöskään hankkia siihen mitään "täytettä"? Sohvalla istuviikin saisi nojatuolista paremmin näköyhteyden. Ihan ideana vaan :)

  Kivaa Juhannusviikkoa ja mökkeilyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä tietenkin. Miksi sitä ei osaa ite siirtää enää sen jälkeen kun on sen siihen kerran laittanut? ;D Täytyypä siis kokeilla :)

   Kiitos!

   Poista
 2. Kaunis olohuone. Uusi järjestys näyttää hyvältä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥