Hyttyset jääköön ulos

tiistai 19. kesäkuuta 2012
Monena kesänä olen miettinyt jonkinlaisen hyttysverkon hankkimista takaovelle. Meillä saa tuon terassin umpeen, joten pienimmänkin lapsen voi antaa turvallisesti leikkiä terassilla ilman että tarvitsee pelätä putoamista. Ja sitten kun ovenkin voi jättää auki, voi lapset siirtyä välillä sisälle ja ulos. Nyt sitten laitoin tähän tällaiset edulliset verhot, joita saa sieltä isosta ruotsalaisesta ketjusta.. ;) Ja ovat niin halvat, että ei haittaa vaikka rispaantuvat lasten ja koiran kulkiessa välistä.
Ja ovat kyllä mielestäni kauniit. Päästävät ihanasti valoa läpi!Me aletaan pikkuhiljaa vaihtamaan vapaalle ja suuntaamme juhannuksen viettoon.

Kysymys muille bloggaajille: Mitä kautta olette saaneet yhteistyökumppaneita blogille? Jos vaikka haluaisi arvonnan järjestää? :) Tai olisiko siellä ruudun takana halukkaita yhteistyöhön tai tiedättekö ketään? Jos tulee ajatuksia, laittakaa minulle vaikka sähköpostia. Osoite näkyy tuolla oikealla sivupalkissa.

Mukavaa viikon jatkoa :)

4 kommenttia

 1. Ihan samaa olen miettinyt noista yhteistyökumppaneista?! Olisi kiva tietää lisää jos jollain on tietoa?? :)..Ja oikein hyvää juhannusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Niin ehkäpä joku meitä valaisee asiasta? :)

   Poista
 2. Kiva idea hyttysverkoksi. Jotain tuollaista voisin meillkin vieritellä. Kiitos ideasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sait tästä ideaa! Parasta palautetta :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥