Arvostele naapurin illallinen

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012
Tiedättekös ne tv-ohjelmat, joissa ihmiset laittavat toisilleen ruokaa ja sitten arvostelevat ne? Formaatista on monenlaista muunnosta ja on jo monessa maassa toteutettu. No me toteutettiin oma versio. Nimittäin naapureiden kanssa! Siis nämä naapurit ovat hyviä ystäviä ja ollaan muutenkin tekemisissä melkein päivittäin! Idean illalliskierroksesta sain ystävältäni, joka muuten kirjoittaa myös blogia: http://kumputienleipuri.blogspot.fi

Illallisia järjestettiin siis kolmesti ja meidän vuoro oli nyt viimeisenä. Oli muuten aivan huikean hauska kierros. Ja joka kerralla saatiin mielettömän hyvää ruokaa. Ensimmäisenä vuorossa ollut perhe voitti kisan, ansaitusti! Pisteet jakautui kyllä todella tasaisesti. Me toisen perheen kanssa saatiin saman verran pisteitä. Olimme siis jaetulla toisella tilalla :)Sen verran oli ajatukset kiinni illallisten sujumisessa, joten unohdin kuvata! Jotain kuitenkin onneksi tallentui kamerallekin..

Menu oli seuraavanlainen:

Alkupalat

Ciabatta
Teerenrintaa

Pääruoka

Uunikasvikset
Naudanlihavartaat
Kylmä Sipuli-Creme Fraiche kastike

Jälkiruoka

Täytetyt appelsiinit
MansikoitaTäytettyjen appelsiinien reseptin nappasin blogista All You Need Is White

 Suosittelen järjestämään illallisia ystävien kesken! Tämä oli hauskaa ja jotenkin tähän panosti ehkä eritavalla kuin normaalisti, sillä olihan kyseessä kilpailu!


6 kommenttia

 1. Vau, aivan mahtava idea, ja ihania herkkuja!
  :)
  Mukavia leppoisia kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea!!!
  Tuollanen oli kiva toteuttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Isommalla porukalla hankalin asia oli löytää kaikille sopivat ajankohdat, mutta muuten tämä oli tosi kivaa :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥