Muunneltava sisustusteksti

tiistai 5. kesäkuuta 2012
Vähän aikaa sitten kyselin teiltä ehdotuksia ikkunanpokan käyttöön. Suurin osa ehdotti sitä valokuvakehyksiksi. Kiitos kaikille ehdotuksista! En ollut vielä päättänyt mitään, kunnes luin taas yksi päivä vanhaa sisustuslehteä.. Siinä neuvottiin tekemään kuvakehyksistä muistitaulu. No siitähän sitten syntyi uusi idea.

Ohje oli siis muistitaululle, joka tehtiin valokuvakehyksestä. Kehys saa siis olla mitä vain, kunhan kehyksessä on mukana myös lasi. Minulle tuli heti mieleen, että näin voin yhdistää pari asiaa. Olin jo pitempään ajatellut, että haluaisin makuuhuoneeseen tekstin "Always kiss me goodnight". Koska siellä on jo yksi sisustustarra, en halunnut toista. Olin myös aiemmin kaavaillut tuohon ikkunanpokaan jotain tekstiä. Ja toteutus sitten oli tämä:Simppeliä. Ja äärettömän helppoa ja käytännöllistä. Teksti on kirjoitettu valkotaulutussilla, jonka saa pyyhittyä pois. Eli jos mieli muuttuu, ei muuta kuin pyyhkäisy ja vaikka uusi teksti tilalle. Ja vaikka eri värillä!

Tein myös kokeeksi pienen muistitaulun. Alla olevasta kuvasta näet mitä tarvitaan, jos innostut ideasta! Valkotaulutusseja, paperia taustaksi lasin alle sekä itse kehys. Paperihan voi olla minkälaista vaan. Vaikka jotain ylijäämätapettia. Ajattelin kokeilla samaa vielä sellaisella hopeisella paperilla. 


Mukavaa viikkoa!

J

10 kommenttia

 1. Hyvä idea! Meilläkin on tuollainen vanha ikkuna ja se on ollut ensin palapeilein seinällä ja vuosi sitten teetin siihen pleksistä "lasit" ja lisäsin paspikset ja mustavalkoiset isot valokuvat. Nyt se on taas päätynyt pois seinältä ja pieni update voisi olla paikallaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin päivityshommiin siis :)
   Jos siis päädyt tämänkaltaiseen päivitykseen, kannattaa tarkistaa toimiiko tussit hyvin pleksillä. Uskoisin, että toimii, mutta siinä alkuperäisessä ohjeessa painotettiin juuri lasipinnan tärkeyttä.. Luulisin pointin olevan siinä, että tussi myös lähtee hyvin pinnasta.

   Poista
 2. Aivan mahtava idea! Siskollani on kodissaan myös muutama vanha ikkuna ja niissä valokuva, mutta pitääpä antaa vinkkiä, että voisi myös näin tehdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja näillä tusseillahan voi koristellakin eikä vain kirjoitella. Tosin vähän pettynyt olin siihen, että aluksi tussin jälki näyttää vahvalta mutta esim. musta haalistuu heti, eli näyttää sitten enemmän tummanharmaalta.

   Poista
 3. Ihana idis! Täytyypä laittaa korvan taakse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu! Kivaa jos onnistuu jakamaan ideoita muillekin!

   Poista
 4. Kiva idea! Pitääpä minunkin kaivella ne vanhat ikkunat esiin, muistaakseni toisessa pitäisi olla lasi tallessa ja ehjä.. Kiitti siis vinkistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥