Juhannuskoivut

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012
Koti jäi puettuna edes vähän juhannukseen. Juhannuskoivut ovat yksi ehdoton osa juhannusta eikä meidän koti vietä sitä ilman koivuja tänäkään vuonna :)
Normaalisti nurmikolle kulkuväylien läheisyyteen iskettäisiin kokonaisia nuoria koivuja. Siinä siis ideaa teille, jotka mietitte miten koristelisi kotipihaa juhannusta varten :) 
Mutta koska terassi vastaanottaa nyt vain kukkien kastelijaa (kiitos vain hänelle!), toteutettiin juhannuskoivut näin.Mökillä koivuista tehdään tietenkin vasta! Ai ihanuutta! <3

Sitten vielä vähän kissa-asiaa.
S blogissa All You Need is White haastoi muutkin levittämään tietoa tästä aiheesta. Eläimet ovat lähellä sydäntäni, joten tietenkin jaan tämän aiheen eteenpäin. Nytkin täällä miehen kotipaikalla hääräilee kuusi kissaa! :) Ja muutama koira.. ja nelisen lehmää/vasikkaa.. lauma lampaita.. ja iso joukko kanoja ja kukkoja! Ja ihan vain omaksi iloksi :)

Mutta siis alla olevasta linkistä pääset lukemaan kesäkissoista.. Kunpa kukaan ei koskaan enää ottaisi kissaa vain kesän lemmikiksi.
Kissa otetaan koko elämäksi

2 kommenttia

  1. Ompas kuisti jäänyt kauniin kesäiseksi. Ja tuo ovi verho on varmaan tuhat kertaa parempi suoja itikoita vastaan kuin se oikea hyttys verho, ainakin meidän mökillä ei se oikein toimi. Mutta pian nähdään kun tulette edes piipahtamaan mökille mennessänne<3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥