logo

Parasta tässä vuodessa

 

On ollut mahtavia tapahtumia, tapaamisia, kokemuksia, elämyksiä, juhlia, matkoja ja niistä tullut upeita muistoja. Mutta tiedättekö mikä on ehdottomasti hienoin asia, mitä olen tänä vuonna saanut? 

Ne on uudet ystävät ♥ 

Kun saa aikuisiällä uusia ystäviä, on se jotain mittaamattoman arvokasta. Aikuisena ystävystyminen on ihan erilaista kuin nuorempana. On tilaa olla täysin oma itsensä ja voi olla juuri se ihminen joka on, ilman että tarvitsee esittää mitään. Uudet ystäväni opiskelujen ja blogitapahtumien ovat niin suuri lahja tältä vuodelta, että niiden arvolle ei löydy mittaria. Eikä myöskään sille, että olen saanut säilyttää rakkaat vanhat ystäväni lapsuudesta asti ja pitää lähelläni ne ystävät, jotka ihan käytännössä asuvatkin ihan vieressä :)

Uskon, että te ystävät tunnistatte itsenne siellä ruudun takana :) Voi kunpa saisin juhlia vuoden vaihdetta kaikkien teidän kanssa yhtä aikaa. Olette tärkeitä ♥

Tänä upeana vuonna olen saanut myös mahdollisuuden opiskella uutta ammattia ja tehdä juuri sitä, mikä on oma intohimoni, sisustaa. Samalla nauttia omasta perheestä, kodista ja elämästä. Vaikka terveyttä on koeteltu tänä vuonna aika paljon, selviän tästä vuodesta voittajana ja olen valmis ottamaan uuden vuoden vastaan :)

Kiitos siis vuosi 2015 ja tervetuloa 2016.

14 kommenttia

Kiitos kun kommentoit ♥