Olohuone, jossa oleskelu on pääosassa

perjantai 18. joulukuuta 2015 
 
Kuvat puhuvat puolestaan. Olohuoneessa on nyt lisää avaraa tilaa ja lisää selkeyttä. Ilman mitään ylimääräistä.
 
Ikuinen televisio "ongelma" on nyt ratkaistu. Telkkari vaihtui uuteen paljon isompaan, mutta samaan aikaan se sai paikan, jossa se ei enää hallitse olohuonetta. Samaan aikaan sain siirtää tv-tasonkin kokonaan eri huoneeseen eikä se määritä enää olohuoneen muiden kalusteiden sijoittelua. En tiedä mitään mistään feng shuista, mutta jotkin energiat täällä on nyt kohdallaan kun sohvat eivät ole enää poikittain. Ehkä hassua, mutta näin se vain on :) 

Nyt kun televisio on tuossa matalassa seinäkkeessä, ei se näy keittiöön tai pääovesta sisään tulijoille. Olohuone näyttää nyt olohuoneelta, ilman että televisio on se joka hallitsee kaikkea. Vielä on ratkaistavana tuo television viereinen nurkkaus. Siihen pitää keksiä jokin siro ja pieni kaappi, jonne tuon blue ray soittimen ja johdot voi piilottaa. Ja ehkä sen päälle voisi sitten laittaa vaikka jonkin kauniin valaisimen (p.s. minulla on kauhea pöytävalaisin kuume, vaan en osaa päättää mihin sijoittaisin, joten kaikki ideat ovat tervetulleita).

Myös yksi seinä ja takka maalattiin valkoiseksi. "Valkoisiahan" ne ennestäänkin olivat, mutta tapetti oli jo tummunut ja takka suorastaan mustunut ;) Eli aika lailla raikastanut ilme on nyt. Vielä pitäisi loputkin seinät maalailla, mutta hiljaa hyvä tulee.

Koska joulu vaatii jotain punaista, tähän tulee vielä ensi viikoksi pari punaista tyynyä ja kuuseen punaisia palloja, tietenkin ;) Muuten meillä mennään aika vähäisillä joulukoristeilla, tai sitten ei, ihan fiiliksen mukaan :D
 
 Ihanaa viikonloppua sinne ja kutkuttavaa joulunodotusta ♥ Blogi päivittyy joulun aikaan vähän harvempaan tahtiin :) Mutta päivittyy kuitenkin ♥

4 kommenttia

  1. Ihanaa että televisio on vähän piilossa! Kiva kun jätit kommentin, niin muistin tulla tänne puolelle kurkkimaan - instassa tuttu nimi blogisi jo onkin.. :)

    VastaaPoista
  2. ONpas kaunista ja todella rauhallinen kokonaisuus! Ja voi kun saisikin telkkarin piiloon. Me ei oikeastaan ikinä enää katsota edes sitä, joten voisi hyvin luopua siitä :)

    VastaaPoista
  3. KAunista!! Hienosti saatu tuo päänvivaa tuottava iso televisiokin "naamioitua"..:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥