"Verhot terassille"

maanantai 27. toukokuuta 2013
Yksi suosituimmista postauksistani on ollut terassipostaus viime kesältä. Blogiin on tultu monta kertaa hakusanoilla "verhot terassille". Ja eipä suotta, sillä laittaisin kyllä ne verhot taas terassille mutta terassia odottaa purkutuomio. Syy ei onneksi ole lahonnut terassi tai muu ongelma, vaan tuleva talon laajennus :)Suunnitelmat etenee siis ja aina vain näyttää varmemmalta, että talo todellakin laajenee. Kaikesta tästä kirjoitan sitten kun on mustaa valkoisella ja sopimukset tehty, mutta sillä välin on hyvä miettiä terassin korviketta. Jo edellisessä postauksessa vihjailin paviljongista ja sen alla loikoilusta. Ostin edullisen katoksen, jossa on vain siis muovi katoksena. Valkoinen väri on kuitenkin kivan raikas ja kyllähän siitä saa mukavan rentoilualueen, kun vain somistaa hieman :) Kuvia sitten kun on jotain kuvattavaa. Nyt kuvina saa toimia viime vuoden kuvat. Jokos siellä on terassit ja parvekkeet kunnossa? Ja onko joitain hyviä uusia somistusideoita? :)

13 kommenttia

 1. Nuo verhot ovat todella kauniit ja kiva näköeste tai aurinkosuoja. Toiminevat myös irtokatoksessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti toimii! Ja ajattelinkin jollain tapaa toteuttaa tätä verhoideaa myös siihen paviljonkiin. Olisihan niitä paviljonkeja vaikka minkälaisia ja todella upeitakin. Ehdottomasti hyviä korvikkeita ovat katetulle terassille.

   Poista
 2. Tuollainen paviljonki olisi mahtava, verhoineen kaikkineen! Onnea suunnitelmiinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä tarvitaan (ja kärsivällisyyttä), vielä ei ole paviljonki edistynyt.. ;)

   Poista
 3. Terassikuvasi ovat kyllä niin hienoja. Verhot tekevät sen olohuonemaiseksi tilaksi, tykkään edelleen :)
  Meillä on vieläkin terassin valokatekatto haaveena, ehkä joskus...

  VastaaPoista
 4. Hei, upea terassi! Mitä materiaalia nuo verhot ovat? Ovatko siis jotain sään/auringonkestävää kangasta? Mistä ostettu jos saa udella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne! Verhot ovat ihan tavallisia puuvilla/polyesteriverhoja, tarkemmin siis Ikean Vivan verhoja. Olivat hyvä ratkaisu edullisen hintansa puolesta. Ajattelin ettei haittaa jos menevät ulkona pilalle, mutta eivätpä onneksi menneet ja ovat nyt käytössä sisällä. Tarvitsi vain pestä. Eivät nimittäin tainneet kertaakaan kastua kun olivat tuossa katoksen alla. Tai jos osittain kastuivatkin, niin ohut kangas kuivui nopeasti ulkona.

   Säältä suojatut kankaat ovatkin sitten jo paljon kalliimpia.. Eikä niitä oikein voi sitten käyttää sisällä, joten suosittelen hankkimaan jotkut tällaiset edulliset sisäverhot!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥