Talviset asetelmat

maanantai 7. joulukuuta 2015
Huomenta! Ja virkeää maanantaita!

Yritän uskotella itselleni, että heräsin virkeänä jotta jaksaisin aloittaa tämän viikon. Totuus on toinen, sillä meidän koko perhe on jossain horroksessa. Lapset ovat ovat olleet vuorotellen jo viikon ajan kipeitä ja vuorokausirytmi ihan hukassa.. 

Näissä kuvissa on jonkinlaista talvista asetelmaa. Pyörittelin eilen huonekalut uusille paikoille olohuoneessa ja sen seurauksena tv-taso lähti pois (viimeinkin!) ja tuli tähän minun työhuoneeseen. Mitä telkkarille sitten kävi, sen näette ehkä (toivottavasti) vielä tällä viikolla, mutta sanotaanko näin, että nyt on hyvä ;)

Minä lähden ajelemaan nyt kohteeseen tekemään stailauksia ja päivän päätteeksi on vielä lehdistötilaisuus aiheesta! Niistäkin kuulette vielä tällä viikolla! Palataan!

10 kommenttia

 1. Nuo lehtikuusen oksat on ihania! Oon yrittänyt niitä etsiä, mutta nyt kun maassa on 20cm lunta, niin eihän niitä enää mistään löydä :D

  Mukavan kuuloinen päivä sinulla tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oksat on otettu (varastettu) anopin pihasta sieltä kainuusta :D

   Poista
 2. Ihanat nuo oksat! Mä aina etsiskelen niitä missä vain olen, mutten koskaan ole löytänyt! Myisiköhän muuten kukkakaupat niitä?

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtikuusia on kyllä aika harvassa. Eipä ole muuten koskaan tullut mieleen, mutta kannattaa kyllä selvittää. Jos ei myy niin siinäpä olisi hyvä idea :) Mukavaa viikkoa sinnekin ♥

   Poista
 3. Kauniita asetelmia. Lehtikuusen oksia täälläkin ripoteltu. Onneksi ei tarttenut kauas mennä hakemaan noita. 50 metrin päässä lehtikuusia :) ja viime vuotisiakin olin vielä säästänyt. Kiva kun saa luonnosta koristeita ja monesti kauniimpia kuin kaupan koristeet :)

  VastaaPoista
 4. Oletpa ihanasti hyödyntänyt blogitapaamisen lahjat :) Kaikki niin sulassa sovussa keskenään <3

  VastaaPoista
 5. Kaunista harmoniaa <3

  VastaaPoista
 6. Kaunista <3 Ihanaa joulunodotusta <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥