Tulevasta

tiistai 5. tammikuuta 2016
Pitääkin olla käynnistysvaikeuksia nyt, kun mielessä on tuhat ja yksi toteutettavaa asiaa! Tuntuu, että tämänkin tekstin aloittaminen on kuin kävelisi suossa. Pää on kipeä, nenä tukkoinen, viime vuoden kummalliset syvät lihasjumit taitaa olla taas täällä ja tehtävälista senkun kasvaa. Tämä loma ja tauko kaikesta arjesta on ollut niin paikallaan, olen suorastaan nauttinut siitä mutta liika taitaa olla liikaa. Lapset olivat kipeänä ja siis poissa hoidosta kokonaiset kaksi viikkoa ennen lomia. Sitten lomailtiin pari viikkoa. Ja arvatkaapa mitä sitten? Niinpä, taas kipeänä eikä arki lähde rullaamaan.

Mutta koska kaikesta löytyy jotain hyvää, tarkoittaa tämä arjen kaipuu vain yhtä asiaa. Olen löytänyt sen juttuni. Sen paikan, jossa työ ei edes tunnu työltä eikä opiskelu pakkopullalta ♥ Ajattelin kertoilla tämän vuoden kuvioista teillekin, sillä itse odotan niitä jo kovasti!


Kun opinnot alkavat taas ensi viikolla, pääsen heti kiinni uuteen projektiin. Kyseessä on majoituspaikka täällä lähistöllä, joka tarvitsee uusia tuulia. Varmasti erittäin mielenkiintoinen projekti edessä. Muutama kuukausi tiivistä opiskelua ja sen jälkeen alkaa melko pitkä harjoittelujakso. Teen vielä sen erillisen postauksen opiskeluista, sitä on toivottukin ja se tulee kyllä :)Opintojen ohessa aion aloittaa jo työskentelemään pienimuotoisesti, kokeilen siipiäni :) Siitä kuulette vielä myöhemmin lisää. Olen löytänyt sen juttuni ja intohimoni sekä ison palan itseäni. Ja siten myös luotan itseeni ja taitoihini. Tauluja teen varmasti lisää ja ehkäpä niitä pääsee uusiin koteihinkin. Yksi nimittäin lähtee uuteen kotiin jo ensi lauantaina, jännää :) 

Tällaisia ajatuksia täällä päässä ja tiedättekö mitä. Ihankuin olisi jo vähän helpottanut kun pääsin tänne teille purkamaan ajatuksia..! ♥ 


13 kommenttia

 1. Tsemppiä kovasti uusiin ihaniin juttuihin! Minullakin tiedossa uusia tuulia tänä vuonna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi jännää..!! Ehkäpä kuulemma niistä pian?? :)

   Poista
 2. Ihania kuulumisia ja kuulostaa aikas jännittävältä! Oikein paljon tsemppiä tulevaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S ♥ On kyllä niin kiva positiivinen vire, kun on niin paljon odotettavaa :)

   Poista
 3. Ihanaa alkanutta vuotta! Ja menestystä tulevaan, kuulostaa mielenkiintoiselta! ♡

  VastaaPoista
 4. Ihanaa alkanutta vuotta! Ja menestystä tulevaan, kuulostaa mielenkiintoiselta! ♡

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihanalta! Tsemppiä! Pikaista paranemista sinne ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänään on sitten poskiontelot ihan täynnä..! :(

   Poista
 6. Kuulostaa mukavalta ja osin tutultakin. Aikuisena opiskelu on niin huippua ja täyttä. Jotenkin kaikessa on niin messissä. Ihanaa tötö vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Motivaatio ja asenne on täysin erilainen. Kaikesta saa niin paljon irti kun on tosiaan niin mukana kaikessa :) Sitä samaa sinne! :)

   Poista
 7. Hyvää alkanutta vuotta. Odottelin jo sinun kuulumisia. Kuulostaa mukavalle sinun ideat. Tsemppiä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥