Joulu ♥

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Ihana rakas joulu on täällä. Se ihana lämmin tunne. Tuttujen makujen ja rakkaiden tuoksujen kera. Lasten ilo, jännitys ja onni. Läheiset. Yhdessä olo.

Ja huomenna. Aamusauna, riisipuuro, karjalanpiirakat, savulohi. Porkkanalaatikko, lanttulaatikko, karjalanpaisti, kermainen lohiunelma ja se maailman paras rosolli ja sen aromikas kastike. Joulupukin vierailu ja se lasten katse. Ne lahjat, jotka revitään auki ja ihmetellään, miten se joulupukki tiesi kaikki nämä toiveet. Taianomainen päivä. Ja meillä sitä vietetään tällä kerralla isolla porukalla, viiden aikuisen, viiden lapsen ja yhden koiran voimin :)

Joulu ♥

Iloista ja rauhallista joulua ♥

15 kommenttia

 1. Ihanaa ja rauhallista joulua teille! :) meillekin tulee mun veli ja hänen vaimonsa ja meidän pikkuruinen kummipoika. :) lisäksi illalla saadaan pari kappaletta lisää mun sisaruksia puoliskoineen seuraksi. Niin ihana perhejoulu siis tulossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Me olemmekin olleet monta aattoa nyt oman perheen kesken, joten tällainen isompi kokoontuminen on kyllä ihana ♥

   Poista
 2. Oih, iso joulu teilläkin! Meitä kokoontuu 15, joista kolme muksua ja kolme koiraa. ;) Iloista joulua teille! <3 (ihana tuo pikkuinen tuolla, heti kiinni kuusenkoristeissa, kun silmä välttää ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että sielläkin vietetään joulua isolla porukalla ♥ Niinpä, se kuusi vain on niiiin ihmeellinen :)

   Poista
 3. Oikein ihanaa joulua teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua ❤️

  VastaaPoista
 5. Ihanaa joulun jälkeistä aikaa ja mukavaa loppuvuotta! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥