Keittiökuvia

sunnuntai 20. syyskuuta 2015
Ja taas pukkaa laajakuvaa! Tällä kertaa keittiöstä. Mukava saada tämäkin tila kerralla kuvaan, saa parhaan mahdollisen käsityksen. Kuvat tuli otettua vähän turhan kiireellä, joten en saanut keskittyä kunnolla kameran asetuksiin. Olisi voinut välttää rakeisuuden ja löytää ne parhaat kuvakulmat. Mutta kivoja nämäkin!



Keittiön harmaalla seinällä on Ikean Bestå sarjan 20 cm syvät kaapistot, jotka ovat olleet erittäin kätevät. Kaappien paikka olisi muuten tuossa ihan loistava, mutta vievät juuri hankalasti tilaa ruokailupöydän ympäriltä ja tuolit tuppaavat osumaan kaapin oviin.. Siksi haluaisinkin siirtää ne johonkin muualle. Kaappien kiinnityksessä on vaan sen verran hommaa, että sille pitää löytää oma hyvä hetkensä. Toisin sanoen; pitää suostutella mies tuohon tehtävään mukaan, ei onnistu yksin. ;)

Viimeisestä kuvasta näkyy hyvin, mistä kohtaa purettiin seinää keittiöremontin yhteydessä. Näyttää siltä kuin siitä olisi vain viety palanen, tuosta noin vaan. Todellisuudessa isoin työ oli juuri tuossa seinän remontoinnissa..! :)
Tällaiset keittiönäkymät siis täällä. Kesäinen verhokappa saa jo lähteä ja tilalle voisi tuoda ne tutut ja turvalliset valkoiset verhot, jos en muuta keksi. Olisiko ideoita?? 

Kivaa leppoista sunnuntai-iltaa ♥

18 kommenttia

  1. Tuota Bestå sarjaa on tarkoitus meilläkin laittaa pojan huoneeseen kun ens kesänä laitetaan kalusteet uusiksi.
    Tosi ihana keittiö teillä. Valoisaa ja selkeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Valoisuus onkin nyt eri luokkaa kun ei ole enää ylimääräisiä seiniä välissä :)

      Poista
  2. Nuo kupariset lamput ovat aivan ihanat :)).

    Oikein kivaa iltaa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä edelleenkin ♥ Vaikka toisaalta edelleen haaveilen artekin lampuista..! :) Kiitos sitä samaa sinne :)

      Poista
  3. Onpas upean kokoinen ja kauniin valoisa keittiö. :) Keittiön koon vuoksi minäkin voisin muuttaa omakotitaloon – vuokra-asunnoissahan tuollaisia upeuksia ei juuri ole...

    Minä laittaisin kesäverhon väistyessä tavalliset sivuverhot ja näyttäisiköhän työtasojen kanssa samansävyinen harmaa hyvältä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tämä ihan kivan kokoinen tila, mutta ihan näin iso keittiö ei ole mitä kuvat antaa ymmärtää. Laajakulmainen objektiivi vääristää tilan todellista kokoa. Harmaa voisi olla se juttu, pitääpä muuten kokeilla ikean harmaita vivan verhoja jotka ovat jemmassa tuolla kaapissa! Kiitti vinkistä :)

      Poista
  4. Kaunis keittiö!<3 Ehdotan harmaita pellavaverhoja keittiöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi pellavaverhot! Ne voisikin olla juuri se juttu! Mistäs sellaisia sitten löytyy?? :)

      Poista
    2. Tuohon en kyllä osaa suoriltaan vastata mitään varmaa paikkaa :/ :D

      Poista
  5. Kivat on nuo Bestå kaapit! Tyylikkäät. Minäkin katselin niitä viime Ikean reissulla :) Mukavaa tulevaa opiskeluviikkoa!

    VastaaPoista
  6. Minäkin olin ehdottamassa työtason väristä verhokappaa :) Onpa kivoja nämä kuvat missä näkyy koko tila. Mukavaa alkavaa viikkoa ja koulupäiviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaat verhot pitää ehdottomasti testata tähän tilaan :) Löytyisi vielä jotkin ihan ohuet ja läpikuultavat! Kivaa uutta viikkoa sinnekin ♥

      Poista
  7. Pellava olisi munkin ehdotus, valelaskos ehkäpä vaikkpa tummansinisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, taisin sinullekin Habitaressa hehkuttaa ihastuksestani siniseen :) Mutta siis KYLLÄ, sininen olisi tässä aivan ihana!!

      Poista
  8. Siis apua onpa kyllä niin ihanan kaunis kööki, kyllä tuolla vain passaa köksätä. Mukavaa viikkoa täältä Napapiirin tuntumasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Olen kyllä ollut tyytyväinen keittiön uuteen ilmeeseen (teimme pientä remppaa alkuvuodesta) ja toimivuuteen! Tilaa saisi olla himpun verran enemmän. Mukavaa viikon jatkoa sinnekin!

      Poista
  9. Siis apua onpa kyllä niin ihanan kaunis kööki, kyllä tuolla vain passaa köksätä. Mukavaa viikkoa täältä Napapiirin tuntumasta

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥