Treenikuulumiset ja arvonnan voittajat

sunnuntai 20. syyskuuta 2015
Tänään olisi aika päivittää kuulumiset siitä, miten Bikini HIIT Challenge on sujunut! Omat treenit ovat sujuneet loistavasti, silloin kun niitä on voinut tehdä. Tavoitteena oli, että olisin saanut tehtyä kaikki treenit tähän päivään mennessä mutta se ei toteutunutkaan. Viimeinen viikko on vielä tekemättä, sillä tähän väliin on tullut pientä sairastelua ja myös matkustelua. Onneksi näissä treeneissä ei voi kuitenkaan jäädä jälkeen ja kaiken saa tehdä omaan tahtiin!

Eli uusi treeniviikko voi alkaa!Arvontaan osallistujia oli ihan kivasti ja saitte heti selvästi juonen päästä kiinni. Vaikka treenien toteuttaminen on helppoa (eikä se tämän helpommaksi muutu), ovat treenit silti todella tehokkaita ja hiki virtaa! Kun vain päättää aloittaa, on päivän treeni jo reilun 20 minuutin päästä tehty. Ja mikä mahtava fiilis siitä tuleekaan! Ei voi muuta kuin suositella kaikille :)

Kaksi onnekasta voitti siis itselleen treenioppaat ja he saavat valita itselleen joko Uuden elämän alku -valmennuksen tai Bikini HIIT Challenge -valmennuksen. Voittajiksi selviytyivät nimimerkit Siinatar ja Klaara. Onnekkaille on laitettu jo sähköpostia :)


Teille muille vinkiksi, että arvonta taitaa saada vielä jatkoa lähiaikoina (joten pysykää kuulolla). Jos haluatte kuitenkin heti päästä treenaamaan, suosittelen hankkimaan tunnukset itselle! Molemmat valmennukset ovat nyt tarjouksessa! Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan!

Liikunnan iloa ja hyviä vointeja ♥ Kuullaan taas!

7 kommenttia

 1. Onnea voittajille! Mahtavaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä palkinnosta tulee varmasti hyvälle mielelle :)

   Poista
 2. Bikini hiit :O Mikä tämä juttu on? Pitää varmaan googlettaa :) Mulla olis kyllä tarvetta näin kesän jälkeen tälläselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on sellaisia HIIT treenejä (High intensity intervall training). Ovat todella tehokkaita! Kaikki tehdään kotona, ilman mitään laitteita, oman kehon painolla, silloin kun itselle sopii, ohjeiden kera ja päivän treeni on 20-30 minuutissa tehty! Ei voi muuta kuin suositella! :) Tutustupa noihin linkkeihin :)

   Poista
 3. Isot kiitokset vielä tätäkin kautta =)!
  -Siinatar-

  VastaaPoista
 4. Isot kiitokset vielä tätäkin kautta =)!
  -Siinatar-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatti osallistua :) Toivottavasti olet saanut jo sähköpostia valmennuksesta :) Onnea vielä kerran!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥