Uuden elämän alku + ARVONTA

perjantai 4. syyskuuta 2015
"Pitäis alkaa käymään salilla" 

"Olisipa ihana aloittaa taas kulkemaan ryhmäliikuntatunneilla, niinkuin silloin opiskeluaikaan"

"Nyt kyllä teen vatsalihaksia joka ilta kotona"

"Alan edes pyöräilemään enemmän"

"On ne kuntosalit aika kalliita"

"Ei mulla vaan yksinkertaisesti ole aikaa!"Kuulostaako edes joku yllämainituista tutulta? Nyt hypättiin tämän blogin harvinaisimpiin aiheisiin, mutta sellaiseen, joka tulee suoraan minun elämästä. Minä allekirjoitan nuo lausahdukset täysin. Ne ovat minun ajatuksiani viime vuosilta. Niin, viime vuodet ovat kyllä syöneet minun liikkumisen tason aivan liian matalaksi. On ollut kaikenlaisia tekosyitä, mutta kyllä myös ihan oikeita terveydellisiä syitä jotka ovat vieneet liikunnan ilon ja välillä myös estäneet aktiiviliikunnan.En tosin myöskään ole mikään sohvaperuna. Kotona ollessa minulla on yleensä sata rautaa tulessa ja teen koko ajan jotain. Kolmen lapsen kotiäitinä ei paljoa sohvalla istuskeltu, vaan tekemistä riitti, ihan hikoiluunkin asti :) Nyt kun aloitin opinnot, aika on entistäkin enemmän tiukilla ja lisäksi istumatyötä tulee paljon. Maanantaista keskiviikkoon kuljen koulussa lähipäivillä, jolloin noina päivinä tulee autossa istumista noin 10 tuntia! Ja sen lisäksi koulussakin tulee istuttua tehtävien ääressä ja tietokoneella naputtaen etäpäivinä. Aika selvää, että jotain on tapahduttava liikunnan saralla..! Onneksi minulla oli jo tieto siitä, mistä löytyy apu! Ja nyt se tieto tulee teillekin ja olen ihan aidosti liikkeellä tämän asian kanssa ja vilpittömästi suosittelen teillekin tätä tuttavuutta :)


Ihan vain yksinkertaisesti se ratkaisee kaikki nuo iänikuiset ongelmat ajanpuutteesta, kalliista kuntosalimaksuista, pitkistä välimatkoista kuntokeskuksiin eikä kenenkään tarvitse pelätä monimutkaisia kuntosalilaitteita. Ai mistä on siis kyse?

Valmennus tapahtuu verkossa, valmennusalustalla. Siellä treenit ovat selkeästi luettavissa ja tukena on keskustelufoorumi, eli kaikki muutkin treenaajat ovat siellä tukena. Treenit tehdään kotona, omalla ajalla, silloin kun itselle parhaiten sopii, 20-30 minuutissa ja kehon omalla painolla. Treeni on puolessa tunnissa ohi, joten näin tärkeälle asialle on helppo löytää se sopiva aika. Joka treeniin on selkeä yksinkertainen ohjeistus ja kaikki osaa, ihan varmasti :) Eikä treenipäivää voi unohtaa, kun se tulee sähköpostitse muistuttamaan :)
Minulla on tällä hetkellä lihakset aivan  h i r v e ä n  kipeänä, mutta olo on samaan aikaan niin energinen! Olo on hyvä ja olen aivan innoissani tulevista treeneistä. Tämä on se minun juttuni. Lapset matkii minun treenausta ja nauraa, että tekeepä se äiti hassuja liikkeitä, mutta mikäs sen mukavampaa. Ja hei, näissä treeneissä ei tule tehtyä puoliteholla edes vahingossa, sillä mukana tikittää treenikello joka pitää rytmin ja tehon kohdillaan!Olen aika varma, että siellä on teitä muitakin samassa tilanteessa kuin minä. Ja teitä, jotka muutenkin kiinnostuitte aiheesta. Ja teille tulee tässä ilouutinen :)

Arvon yhteistyössä Uuden Elämän Alun kanssa kaksi treeniopasta! 
Treeniopas on verkossa käytettävissä kolmen kuukauden ajan ja myös ladattavassa muodossa, joten ohjeet jäävät sinulle käyttöön ikiomaksi. Voittajat saavat valita kahden valmennuksen väliltä itselleen sopivamman vaihtoehdon. Vaihtoehdot ovat


UUDEN ELÄMÄN ALKU (tehokas aloitteleville)

tai

BIKINI HIIT CHALLENGE (supertehokas ja vaativa)

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Kerro, mitä ajatuksia tällainen treenimuoto herättää! Sillä saa yhden arvan. Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, kommentoinnin lisäksi käy tykkäämässä UEA:n ja minun blogini Facebook- sivuista. Sillä saat kaksi arpalippua! Muista kertoa monellako arvalla olet mukana! Lukijat, jotka ette ole rekisteröityneet, muistakaa jättää kommenttiin myös sähköpostiosoite, jotta tavoitan teidät voiton sattuessa kohdalle :)

Osallistumisaikaa on 18.9 klo 22 asti!
Onnea matkaan!

Minulla on nyt viikon Bikini HIIT Challenge -treenit tehtynä, joten viikonlopun saa ottaa sitten rennosti! :)


29 kommenttia

 1. Tuo uuden elämän alku kuullostaa minulle sopivammaksi..:) Arvalla mukana.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa tosi hyvältä! Ja mikä parasta treenit voi tehdä kotona silloin kuin itselle sopii. Tämä olidi ihan huippu voittaa, sillä raskauskiloja olisi vielä pudotettavana. Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 3. Uuden elämän alku kuulostaa enemmän kuin osuvalta. Muutto uudelle paikkakunnalle ilman tukiverkostoa edessä, raskauden jäljiltä kunto nollassa ja aikaakin muka ihan liian vähän kuntokeskuksen jäsenyyden hankkimiseen. Arvalla mukana. Voiton sattuessa kohdalle yhteyttä saa esim facebookissa minuun. Terkuin Suvi Teholta ;D

  VastaaPoista
 4. Uuden elämän alku sopisi minulle.
  Olen aikanaan pyöräillyt työmatkat 100 km/vk ja lisäksi ulkoiluttanut saksanpaimenkoiraa.
  Nyt olemme muuttaneet ja koira on pieni terrieri, joten lisäharjoittelu olisi tarpeen.
  Kahdella mukana.
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Hei mahtavaa! Mä en osallistu arvontaan, mulla on PT:n kanssa homma käynnissä mutta täytyi kuitenkin kommentoida :D Ja hei jos kuntotestaus kiinnostaa, mun blogissa on siihen liittyvä arvonta! Hyvät mahdollisuudet voittaa, koska ilmeisesti kovinkaan moni ei ole kiinnostunut kunnostaan ;)

  Tsempit jatkoon! :)

  VastaaPoista
 6. Uuden elämän alku sopisi minulle. Kun on vauvan kanssa kotona ilman hoitoapuja arvostaa kaikkea mitä voi tehdä päikkäriaikaan... Yhdellä arvalla mukana!

  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mukana, mukana!! Ai vitsit tää ois hyvä mulle. Mä treenaan yleensä himassa ja just tällaisen motivaattorin tarvitsisin!! Jäänpäs odottelemaan, jos onni suosis mua.

  VastaaPoista
 8. Uuden elämän alku passais mulle =) Oon itekki tosiaan yrittänyt nuita kotijumppia tehdä, mä vaan yleensä muistan vasta niin myöhään illalla että pitäis olla jo nukkumaan menossa eikä siinä sitten enää viitsi itseään virkistää =D Selkää on pitänyt jumapata viimeaikoina ja venytellä kun yrittää issias vaivata, uuden sängyn myötä on selkävaivat helpottunu suuresti, ei tarte alottaa aamua lähes kontaamalla :p Kuntosaliki olis kyl puolen kilsan päässä mut mulla ei valitettavasti ole varaa sinne...

  VastaaPoista
 9. Uuden elämän alku sopisi minulle, sillä minun on vaikea liikkua ja vatsalihakset ovat johonkin kadonneet. Mukana tupla-arvalla.

  VastaaPoista
 10. Tosi kivalta kuulostaa, kiinnostuin! Uuden elämän alku sopisi minulle ja olisi kätevä treenata lapsen ollessa päikkäreille esimerkiksi. Kävin tykkäilemässä molemmista facessa, joten kaikilla arvoilla mukaan :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tosi kivalta kuulostaa, kiinnostuin! Uuden elämän alku sopisi minulle ja olisi kätevä treenata lapsen ollessa päikkäreille esimerkiksi. Kävin tykkäilemässä molemmista facessa, joten kaikilla arvoilla mukaan :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Haluan myös osallistua arvontaan! Pitäis saada kropasta rasvaa vähemmäksi terv.seikkojen vuoksi. Huippu juttu! S-posti ehhasl0@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kyllä tulisi tarpeeseen tämä voitto. Samoja syitä hyvin pitkälti köytän kuin sinäkin... Nyt olisi kyllä viimeinen hetki tehdä muutos elämässä tuon liikunnan suhteen (nymana40@gmail.com)

  VastaaPoista
 14. Tällainen kuntoilumuoto sopii mulle hyvin, pari erilaista kuukauden ilmaista kokeilua olen käynyt läpi, eri järjestäjien siis. Näin ruuhkavuosina on hyvä kun ei tarvi lasten harrastuskuskausten lisäksi yrittää löytää aikaa omalle kuntosaliharrastukselle vaan voi treenata kotona.

  VastaaPoista
 15. Tätä olisi kiva kokeilla! :) Mukana yhdellä arvalla,
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 16. ois kyllä kiva, oon yhtä tälläistä samantapaista kokeillutkin.

  mariestrange(at)hotmail.com kahdella mukaan.

  VastaaPoista
 17. Uuden elämän alku olsi minulle sopiva. Liikkeelle lähteminen on usein jotenkin niin hankalaa, vaikka sitten kun sinne pääsee niin se on ihan mukavaa :D
  saya
  sayav(a)hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. Kotijumppaa voisi hyvinkin kokeilla! Arvalla mukana!
  T. Mira
  piironen.mira@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Tämä sopisi ehdottomasti minulle! Yhdellä arvalla mukana.
  t. KirsiM

  VastaaPoista
 20. Kuullostaa kivalta! Viime syksynä aloitinkin ns. uuden elämän, kunnes sairastuminen ja ei niin helppo-raskaus sotki pakkaa. Nyt voisin alkaa niitä raskauskiloja pudottamaan :) Arvalla mukana!
  kotihiirivarvikossa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Bikini HIIT tulis niin tarpeeseen!! Mukana yhdellä arvalla
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Yhdellä arvalla mukaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Yhdellä arvalla mukaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Bikini hiittiin vois alkaa... Kuulostaa mielenkiintoiselta :) Yhden arvan taktiikalla, riitta-lee@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Kuulostaa hyvältä. Itse oon ollut superdieetillä, joten tuollaiset valmiit ohjeet auttaa niin paljon. Yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 26. Uuden elämän alku kuulostaisi hyvältä, muutenkin tämän tyyppinen treenimuoto kiinnostaa, tarkoitus onkin aloittaa syksyllä uusi elämä :) Yhdellä mukana.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Uuden elämän alku olisi tällaiselle aloittelijalle juuri sopiva! Mukana arvonnassa :)
  minea.mariella@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥