Habitaren parhaat palat

tiistai 15. syyskuuta 2015
Habitare on tapahtumana todella suuri ja näytteilleasettajia on valtava määrä. Joillekin messut ovat vain messukeskuksen läpikulkua ihmismassan mukana, mutta minä olen edelleen täynnä inspiraatiota messujen jäljiltä. Tulee oikein sellainen lämmin ja onnellinen olo siitä, että olen todellakin oikealla tiellä opintojeni ja myös bloggaamisen parissa. 

Tässä kolme inspiraation lähdettä messuilta, joista kaikista huokui se sama ilo jota minäkin tunnen omalla tavallani. He ovat selvästi juuri oikeassa paikassa oman yrityksensä ja omien tuotteidensa parissa.


Upeita pellavatekstiilejä, valtavan kauniita kalannahkatuotteita sekä hienoja kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Kultaiset videonauhasta valmistetut laukut ja säilyttimet jäivät erityisesti mieleeni, mutta kaikista kaunein oli kalannahasta valmistettu pieni helmenvalkoinen pussukka. Olin ilmeisesti niin häkeltynyt sen kauneudesta, etten ollut kuvannut sitä ollenkaan ja se kyllä harmittaa. Alla olevassa kuvassa kuitenkin taitaa näkyä samanlainen pussukka mutta erilaisesta nahasta tehty. Kannattaa käydä tutustumassa Pisa Designin kotisivuihin ja Facebook sivuihin, josta löytyy lisää tuotekuvia. Tuotteet ovat kyllä suomalaista Designia parhaimmillaan.

Gamla Sisustus

Heidän osasto suorastaan houkutteli minut paikalle, kun näin tämän.


Sitten paikan päällä huomasin, että olenhan tutustunut tähän yritykseen netissä jo aikaisemmin sillä siskoni oli vinkannut minulle heidän yrityksestä. Olipa myös minun blogini yrittäjälle tutuksi tullut, joten oli erittäin mukava tavata ja jutella ihan kasvokkain :) 
Gamla sisustus myy siis vanhoja huonekaluja ja sisustustuotteita, jotka kaikki ovat huolella valittuja, puhdistettuja ja tarvittaessa entisöityjä. Tuotteet ovat kerrassaan upeita. Kaikkien esineiden pinnat ovat niin taitavasti puhdistettuja ja siistittyjä, että ne sopivat suoraan käyttöön tai koristeeksi. Jos siis etsit vanhoja, upeita ja uniikkeja sisustustuotteita, tämä on se paikka.


Cilla's

Cilla's messuosasto pysäytti minut monella tapaa. Ensin näin upeat Kuu valaisimet, jotka ovat aivan täydelliset. Juuri tuontyyppisiä valaisimia olen ihannoinut ja tässä on se täydellinen versio.

 

Sitten Cilla esitteli minulle ja Jennille Cilla's pesuaineiden tuoksuja ja olin täysin myyty. Tiedättekö sen tunteen, kun jostain tuoksusta tulee mieleen muistoja? Minulle tuli mieleen meidän perheen pieni kesämökki, sen metsä ja lampi, kesä ja luonto. Se mielikuva oli todella vahva ja syntyi yhdestä ainoasta nuuskaisusta. Kerrassaan onnistunut tuote ja sarjasta löytyy jo useampi erilainen tuoksu. Kun olin laskeutunut tuon tuoksun jälkeen pilvilinnoista näin vain toinen toistaan upeampia tuotteita rivissä. Ja arvatkaa mitä kävi kun menin Cilla's verkkokaupan sivuille..? ♥ Ihan täydellistä.


Tällaiset yritykset ja tuotteet jäivät siis erityisesti minun mieleeni messuilta. Ovatko kyseiset yritykset teille tuttuja? Ja kävitkö messuilla kenties heidän osastollaan?

Aurinkoista ja syksyistä päivänjatkoa! Seuraavaksi taidan postata kotikuvia, sillä nyt tuntuu ihan siltä, että taidan laittaa vähän sisustusta uusiksi täällä kotona..! :)

4 kommenttia

 1. Kivan koosteen oot tehnyt :))

  psst. blogissani on kiva arvonta käynnissä!

  VastaaPoista
 2. Jaana, taas ihania kuvia ja tarinaa sinulta��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on mukava kuulla, kun välillä tuntuu että osaakohan sitä kirjoittaa ollenkaan näitä juttuja :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥