Käyntikortit blogille

sunnuntai 6. syyskuuta 2015


Tein sen mikä oli pyörinyt ajatuksissa jo pidempään eli tilasin blogilleni käyntikortit :) 

Näitä olisi tarvittu jo aiemminkin, mutta nytpä on kortit valmiina käyttöön. Ehkäpä jonkun näistä voi jakaa ensi viikon Habitare -messuilla :)11 kommenttia

 1. Tyylikkäät kortit! <3 Täällä ollaan oltu samoissa puuhissa, onneksi sain itsekin viimein aikaiseksi. :)
  Mukavaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
 2. Näitä olen joskus itsekin miettinyt mutta olen niin poropeukalo etten varmaan saisi kovin tyylikästä aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpöhöpö, tilaukseen vaan! Näiden teko on helppoa :)

   Poista
 3. Mistä tilasit? Itselläkin ollut monesti suunnitteilla, mutta aina se on unohtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vistaprintilta tilasin. Toimitus oli nopea ja korttien laatu hyvä (kun vaan tilausvaiheesta selviää ilman että vahingossa ottaa hirveästi maksullisia lisäominaisuuksia tai tuotteita :D).

   Poista
 4. Hei! Ihan mielenkiinnosta utelen, että miten aiot jakaa noita messuilla? Ojennatko sinua kiinnostaville pisteiden pitäjille ja sanot, että jos yhteistyökiinnostaa vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ihan tuo lähestymistapa ei ollut mielessä. Messuilla tulee kuitenkin juteltua yrittäjien kanssa ja olenhan menossa sinne kuvaamaan. Noissa tilanteissa on ihan kohteliasta kertoa mihin tarkoitukseen kuvat ovat menossa ja esimerkiksi silloin voin antaa käyntikortin. Messut, yrittäjät ja tuotteet kiinnostavat ihan ammatillisessakin mielessä eikä vain blogimateriaalina. Joten odotan messuja kyllä innolla!

   Poista
 5. Mullakin käyntikorttijutska tekeillä :) Moni kyselee osoitetta ja onhan se kiva antaa kortti kuin raapustaa osoitteita paperinpalasiin! Hauskaa Hesan reissun jatkoa <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥