Miniopas Helsingin sisustusliikkeisiin

maanantai 27. tammikuuta 2014

Tässä tuotoksena teille luettavaksi miniopas Helsingin sisustusliikkeisiin. Lista koostuu CASA ON THE ROAD -kiertueeseen kuuluneista sisustuskaupoista. Tässä on kierrettävää kokonaiseksi päiväksi ja uskoisin tämän olevan melko kattava kokonaisuus. Näistä liikkeistä löytyy hyvin monipuolinen valikoima laadukasta designia ja sisustustavaraa. Tästä kun poimit osoitteet, niin löydät sopivan pieneltä alueelta monta käyntikohdetta! Ja näitä kierrellessä löytyy matkan varrelta muitakin liikkeitä.



 



SISUSTUSMAAILMA PRIMAVERA



Tässä todellinen helmi. Upea paikka ja upea tuotevalikoima. Oma maahantuonti ja jatkuvasti lisääntyvä valikoima kerrassaan hurmaavia tuotteita. Modernia, retroa ja klassikoita.



primavera1.jpg



primavera2.jpg



primavera3.jpg



 



PEROBA



"Peroban tuotevalikoimassa itä ja länsi kohtaavat rennon mutkattomasti. Puhumattakaan siitä miten etelä ja pohjoinen ovat löytäneet toisensa. Huonekalut, tekstiilit ja sisustusesineet edustavat globaalia tyyliä parhaimmillaan. Rosoista teollisuushenkeä, viileää pohjoista, värikästä Etelä-Amerikkaa ja mystistä Aasiaa sulassa sovussa samojen seinien sisällä!" (lainaus Peroban Facebook -sivuilta)



peroba2.jpgperoba1.jpg



NOUGAT



Niin valloittava ja ihanan tunnelmallinen liike Bulevardilla, josta löytää mm. niin ihania Tine K Homen, House Doctorin, Becksöndergaardin ja Ylva Skarpin tuotteita.



nougat2.jpgnougat1.jpg



 



GRANIT



Tähän kauppaan pitäisi mennä ison kassin kanssa. Niin paljon mahtavia ja hyödyllisiä kodintarvikkeita ja ihania sisustustuotteita!



granit3.jpggranit2.jpggranit1.jpg



DESIGN FORUM FINLAND / DESIGN FORUM SHOP



Erittäin kiehtova paikka täynnä designia. Olo oli kuin olisi ollut supistetuilla Habitare -messuilla. Suosittelen!



dfs3.jpgdfs2.jpgdfs1.jpg



DESTINY



Tummaa ja vaaleaa, hempeää ja runsasta, vaatteita, huonekaluja ja sisustustavaraa. Ihastuttava ja erikoinen kokemus!



destiny2.jpgdestiny1.jpg



DAY



Monenlaiseen tyyliin sopivaa piensisustustavaraa ja hyödyllisiä säilytysratkaisuja. Täältä löytyy ratkaisu monenlaiseen tyyliin.



day.jpg



WHITE ON WHITE



Romanttinen ja upea Riviera Maison myymälä, jossa on paljon kaunista!



whiteonwhite.jpg



 



Tässä minun koosteeni CASA ON THE ROAD tapahtumasta! Toivottavasti koosteesta on hyötyä muillekin, sillä ainakin itselleni kaikki nämä olivat uusia käyntikohteita. Helsingissä muulloin vieraillessa aika on mennyt lähinnä vaateshoppailuksi ja jos Helsinki ei ole ollenkaan tuttu paikka, on kynnys etsiä pienempiä erikoisliikkeitä isompi.



Ja sitten kun päivä on kulutettu kaupoissa, voi lopuksi suunnata niin tunnelmalliseen Virgin Oil -ravintolaan syömään oikein kunnolla! Siellä on aina niin hyvä tunnelma.



IMG_4943.jpg

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥