Yksi toteutunut unelma, tv-mainoksen stailaus

keskiviikko 23. tammikuuta 2019
Hyvinvointiaiheesta hypätään sujuvasti stailaukseen...! 

 

Sisustusalan yrittäjänä olemisessa parasta on se, että työtehtävät vaihtelevat ja voin käytännössä tehdä mitä vain. Jotkut työtehtävät vain jäävät paremmin mieleen kuin muut ja tämän tulen muistamaan aina. Korkeat tilat, koko seinän kokoinen ikkuna, maaginen talvi ja sininen hetki, kuuma takkatuli ja taianomainen tunnelma ovat jääneet syvälle mieleen. 

 

Viime vuoden puolella pääsin tekemään elämäni ensimmäistä tv-mainoksen stailausta, kun ihana Maru Hautala pyysi minut mukaan tähän projektiin. Maru oli suunnittelut stailauksen ja siihen tarvittavat tuotteet ja minä pääsin sitten toteuttamaan. Kyseessä oli Honkarakenteen ja Ailo-elokuvan yhteistyömainos, jonka muuten voit katsoa tämän postauksen lopusta! Mainos on pyörinyt tammikuun alusta asti maikkarilla ja sen voi vieläkin bongata kuun loppuun asti.

 

Ammatillisesti tämä työtehtävä oli yhden unelman täyttymys. Stailaukseni sai isomman merkityksen kuin koskaan ennen ja se tekee iloiseksi. Pääsin osaksi huippuammattilaisten tiimiä. Kuvausryhmän työn seuraaminen oli todella mielenkiintoista ja oli hienoa nähdä kuinka valaistus, kuvauspaikat ja kokonaisuus rakentui. Pääsin myös vaikuttamaan mallien pukeutumiseen ja veinkin mukanani lapsille kuvausvaatteet. Tällaisia ja samankaltaisia työtehtäviä olisi upeaa päästä tekemään enemmänkin, tie on auki mutta saa nähdä mihin se vielä johtaa.
Kohteessa tehtiin samalla kuvauksia Honkarakenteen käyttöä varten. Stailaus sujui kivasti kun oli ihanat tuotteet millä stailata. Maru oli valinnut ihania lämpimiä sävyjä, pehmeitä ja luonnollisia materiaaleja ja kaikkea kaunista. Yhteistyökumppaneina meillä oli Lapuan Kankurit, Anno, Havi's sekä Sokos Pukumies.

Tästä alta voit katsoa, miltä työn tulos näyttää mainosvideossa..!5 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Oli kyllä ikimuistoinen työkeikka! Näitä lisää ♥

      Poista
  2. Varmasti todella mielenkiintoinen projekti olla ensimmäistä kertaa tekemässä mainosvideota! Meilläkin oli juuri palaverissa puhetta, että meidän pitäisi ruveta suunnittelemaan yritysvideota yrityksemme someen, niin innostuin samantien! Todella onnistunut video täytyy sanoa ja mukavan lämpiman tunnelman olet saanut luotua.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥