Minä muutun, blogi muuttuu.

tiistai 15. tammikuuta 2019
Facebookissa kiertää hauska haaste. Ihmiset julkaisevat rinnakkain facebookin vanhimman ja tuoreimman profiilikuvansa. Itse en ole tuohon osallistunut laiskana facebook päivittäjänä, mutta olen mielenkiinnolla kyllä katsellut muiden kuvia. Itse olen liittynyt tuohon yhteisöön vuonna 2007, joten varmasti on muutosta omaankin profiilikuvaan tullut. 



Nämä muutoskuvat herättää ajatuksia. Nuo kuvat joita olen katsellut, on pääasiassa ystäviltä jotka olen tuntenut jo vuosia. Kaikkia en ehkä niin kauan kuin toisia, mutta sen aikaa että tunnistan sen ensimmäisen profiiikuvan tyypin. Kun katson tuoreinta kuvaa, näen että ihmiset ovat kaunistuneet ja vahvistuneet. Tuskin se on pelkkää silmänlumetta (tai filttereitä) että vuodet vain tuovat lisää särmää ja pilkettä silmäkulmaan. Kuvissa näkyy luonnetta. 

Samaan aikaan olen muutenkin pohtinut elämää ja sen nopeasti kuluvia vuosia. Omaa itseäni, perhettä, lapsiani, yrittäjyyttäni, haaveitani ja ylipäätään kaikkea. Olen miettinyt myös blogia, jonka yli kuukauden mittaisesta tauosta emme aio nyt puhua. Eilen vietin muutaman tunnin blogin teknisten asioiden äärellä ja samalla selailin muita blogeja. Luin Kertun Modernisti Kodikas -blogista mielenkiintoisen kirjoituksen blogimaailmasta ja sen muutoksista vuosien 2012 ja 2018 välillä ja pystyin samaistumaan tuohon kirjoitukseen toden teolla. Olenhan aloittanut itsekin bloggaamisen vuoden -12 alussa. Yksi osuva kommentti tuli lukijalta, että onhan se lukijakunta ja muu blogimaailmakin kasvanut siinä ohessa ja aloin miettimään. On vain rehellisesti itsekin täällä blogissa löydettävä ja tuotava ne asiat esiin, jotka minua puhuttelee nyt 35-vuotiaana. Eikä väkisin yrittää jatkaa sitä samaa linjaa, jonka aloitin silloin 28-vuotiaana. 



Minä muutun, blogi muuttuu. 

Nyt inspiraatiota ja intoa täynnä, alan kirjoittamaan uusia ajatuksia talteen, teillekin kerrottavaksi ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥