KESÄMÖKIN SISUSTUSVINKIT MAIKKARIN NETTISIVUILLA

sunnuntai 22. heinäkuuta 2018
Heipä hei, iloista sunnuntaita! Täällä meillä päin odotellaan edelleen kunnon sateita ja ukkosta, jotka voisivat puhdistaa tätä painostavaa ilmaa. Oikein kaipaan ukkosen tuomaa jännitystä ja sitä luonnonvoimaa. Vaikka se puhdistava ukkonen vielä puuttuu, on tämä viikonloppu ollut oikein onnistunut ja iloinen oman kylän tapahtumien myötä.


Mutta nyt siis asiaan. Jos oma kesämökkisi kaipaa raikastusta ja lisää valoa, kannattaa nyt suunnata maikkarin nettisivuille ja poimia yksinkertaiset vinkit talteen. Mökkejä on toki paljon erilaisia, mutta monia yhdistää mäntypinnat ja pienet ikkunat, joten niitä lähtökohtia ajatellen listasin muutaman jutun jotka on helppo toteuttaa.
Jutussa antamieni vinkkien lisäksi voisin vielä mainita muutaman lisäniksin. 

Pienissä tiloissa peileillä voi saada paljon lisää tilantuntua ja myös kivan lisän sisustukseen. Ulkokalusteiksi ei kannata valita halvimpia muovituoleja, vaan osta vaikka käytettynä edullisesti vanhat puiset kalusteet ja käsittele ne öljyllä tai maalilla uudenveroisiksi. Myös kirjavat ja kuluneet ruukut kannattaa tuunata uudella maalipinnalla mökkiin sopivaksi. 

Mökkisaunaan valitse muovisankojen tilalle mieluummin puiset saavit tai peltiämpärit. Myös muoviset suihkumatot voi unohtaa ja laita tilalle vaikka lattiapyyhe tai juuttimatto. Tällaisilla luonnollisilla materiaaleilla sisustus sopii mökkimaailmaan ja ympäröivään luontoon.


Maikkarin juttu siis juontaa juurensa Dekon kesähuoneen sisustamisesta ja tuo projekti on tuonut niin paljon muitakin mahtavia kokemuksia, kuten osallistumisen suoraan radiolähetykseen ja seuraavassa Dekossa pitäisi olla myös pientä juttua. Kesähuone on nähtävillä asuntomessuilla, jotka jatkuvat vielä 5.8. asti. Kesähuone kontti löytyy Bunkkerin takaa :)


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥